Publicat: 11 Decembrie, 2015 - 14:09
Share

Premierul Dacian Cioloș le-a spus vineri liderilor organizațiilor sindicale cu care discută la Palatul Victoria că dorește un dialog eficient cu ei.

"A fost o perioada foarte intensă (...) în care principala prioritate a fost să elaborăm cât mai repede bugetul. Ați văzut, pe de altă parte, că am luat în considerare multe lucruri care au fost discutate și cu dumneavoastră înainte. A fost important pentru noi să putem finaliza cât mai repede elaborarea bugetului, ca să nu ne prindă sfârșitul anului fără un buget adoptat. Vreau însă să fie clar pentru dumneavoastră faptul că acest guvern este un guvern al dialogului, am spus-o, și doresc un dialog pragmatic și eficient, nu doar de dragul dialogului și de dragul imaginii. Doamna ministru al Muncii în numele Guvernului este cea care va dialoga în permanență cu dvs — înțeleg că o cunoașteți, ați avut deja discuții cu dânsa — și sper ca încrederea pe care o aveți în dânsa să se răsfrângă pozitiv asupra întregului Guvern", a spus premierul la începutul întâlnirii cu sindicatele.

La discuții se mai află cei doi vicepremieri, Vasile Dîncu și Costin Borc, ministrul Finanțelor, Anca Dragu, și ministrul Muncii, Ana Costea. Din partea sindicatelor partivipă: reprezentanți ai CNS Cartel ALFA, CNSLR Frăția, Blocului Național Sindical, Confederației Sindicatelor Democratice din România și CS 'Meridian'.