17 iunie 2021

Circul de Stat, redeschis special pentru prietenii „1, 2, 3 şi afli tot ce vrei”!

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Pentru prima oară după un an de pauză, porţile Circului de stat „Metropolitan” se deschid sâmbătă dimineaţă. O ediţie specială realizată de Irina Mohora, despre secretele din spatele marilor spectacole de la circ, urmărim pe 15 mai, de la ora 9.00. Tot atunci, frumoasa mămică Flavia Mihăşan ne propune o reţetă sănătoasă şi gustoasă.

Sâmbătă dimineaţă, şoricelului Grig şi bufniţa Luni, alături de toţi prietenii emisiunii „1, 2, 3 şi afli tot ce vrei” vor păşi împreună în lumea magică a circului. Acrobaţi, momente comice, jonglerii, magie şi multe surprize ne aşteaptă pe cei care alegem să ne începem weekendul alături de ei. Invitaţia la circ este valabilă pentru toată familia, pe 15 mai, de la ora 9.00, la TVR 1.

„Toate întrebările şi curiozităţile tale vor primi acum un răspuns, iar de distracţie ne vom ocupa noi. Nu vor lipsi nici experimentele, pe care cei mici le pot încerca acasă alături de părinţii lor, ori rubrica de cooking cu invitaţi speciali. Să nu uităm de premii, muuuulte premii pentru toţi!”, promite Irina Mohora, cea care realizează şi coordonează bunul mers al emisiunii.

Entuziasmaţi şi emoţionaţi, artiştii Circului îşi mărturisesc bucuria de a avea din nou spectatori la o reprezentaţie, după o lungă pauză, iar echipa „1, 2, 3 şi afli tot ce vrei” le urmăreşte fascinată fiecare moment.

La rubrica de cooking, Flavia Mihăşan, însărcinată în luna a noua, cu cel de-al doilea băieţel, i-a pregătit lui Grig o supă cremă de mazăre cu mirodenii. Reţeta o aflăm sâmbătă dimineaţă, ca inspiraţie pentru un prânz rapid şi sănătos.

Cei mici, dar şi cei mari sunt aşteptaţi de echipa „1, 2, 3 şi afli tot ce vrei” în fiecare sâmbătă dimineaţă, de la ora 9.00, la TVR 1, iar în restul săptămânii, cu alte surprize, pe reţelele de socializare: Facebook 1, 2, 3 şi afli tot ce vrei, Instagram @123.aflitotcevrei şi Youtube.