1 octombrie 2022

Circulaţia este restricţionată pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, astăzi, 10 mai, circulaţia este restricţionată pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, pe sensul către Piteşti, astfel:

tronsonul kilometric 47 – 49, pe raza localităţii Corbii Mari, judeţul Dâmboviţa, au loc lucrări de reparaţii asfaltice. În intervalul orar 09:30 – 16:00, banda numărul 1 este restricţionată;

kilometrul 112+800 de metri, pe raza municipiului Piteşti, judeţul Argeş, se înlocuieşte parapetul median. Astfel, până la ora 15:00, este instituită restricţie de trafic pe a doua bandă.

Pe sensul către Sibiu al autostrăzii A1 Sibiu-Deva, între kilometrii 276 – 274, pe raza localităţii Sălişte, judeţul Sibiu, au loc până mâine, 11 mai, lucrări de asfaltare a carosabilului. Circulaţia este restricţionată pe banda de urgenţă şi banda numărul 1, restricţia fiind valabilă şi pe timpul nopţii.

Până la ora 19:00, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe sensul către litoral, este oprită circulaţia pe banda a doua, pe tronsonul kilometric 105 – 107, pentru a se efectua lucrări de montare a panourilor antiorbire.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte semnificaţia semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condiţiilor de trafic şi să semnalizeze din timp intenţia de schimbare a benzii de circulaţie.