2 decembrie 2021

Circulaţia la intersecţia bulevardului Mamaia cu strada Zorelelor va fi reorganizată

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Lucrările se vor desfăşura în această noapte. Echipele administratorului drumului public vor monta indicatoarele rutiere şi vor trasa marcajele care vor reglementa circulaţia în zonă.

Pentru fluidizarea traficului rutier, intersecţia bulevardului Mamaia cu strada Zorelelor va fi reconfigurată. Începând de mâine, pe strada Zorelelor vor fi amenajate 2 benzi de ieşire în bulevardul Mamaia şi 2 benzi de intrare din bulevardul Mamaia.

Totodată, se va interzice virajul la stânga de pe strada Zorelelor pe bulevardul Mamaia.

Măsura a fost adoptată în cadrul Comisiei de circulaţie care se întruneşte periodic la nivelul Primăriei şi din care fac parte reprezentanţi ai tuturor instituţiilor cu putere de decizie în privinţa organizării traficului rutier. De asemenea, a fost avizată de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa – Serviciul Rutier.

Ca rute alternative, recomandăm conducătorilor auto ca pe direcţia strada Zorelelor – bulevardul Mamaia să folosească variantele:

– deplasare dinspre strada Zorelelor înainte pe strada Soveja şi întoarcere în giratoriul cu strada Chiliei apoi virare dreapta pe bulevardul Mamaia;

– deplasare dinspre strada Zorelelor pe strada Soveja şi întoarcere în giratoriu apoi virare dreapta pe strada Chiliei cu alegerea rutei stânga către bulevardul Mamaia sau înainte către strada Ion Raţiu.