Publicat: 14 Iunie, 2019 - 13:19
Share

Primăria Sectorului 3 va închide, începând din 17 iunie până în data de 15 septembrie, circulaţia rutieră pe bulevardul Decebal, respectiv pe tronsonul cuprins între strada Dristorului şi Piaţa Hurmuzachi (fostă Piaţa Muncii).

Pentru închiderea completă a circulaţiei auto s-a obţinut avizul Comisiei de trafic din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti şi al Brigăzii Rutiere a Municipiului Bucureşti.

În prezent, Primăria Sectorului 3 desfăşoară lucrări de amenajare a unei parcări subterane ce va avea lungimea de aproximativ 550 de metri şi lăţimea de aproximativ 17,50 metri, exceptând zonele de rampe şi de scări, unde lăţimea creşte corespunzător.

Prin derularea şi implementarea proiectului "Creşterea capacităţii de staţionare şi mobilitate a parcului auto în zona Bulevardului Decebal, respectiv construirea unui parcaj subteran cu două niveluri pe tronsonul cuprins între strada Dristorului şi Piaţa Hurmuzachi" se vor amenaja 718 locuri de parcare, dintre care 30 destinate persoanelor cu dizabilităţi şi şase pentru motociclete.

Lucrările la parcarea subterană au început în data de 20 martie 2019, iar în paralel se execută lucrări de deviere a reţelelor de utilităţi ce afectează amplasamentul, precum şi lucrări de realizare a incintei exterioare a parcării.

Primăria Sectorului 3 face eforturi considerabile pentru ca lucrările să se desfăşoare cât mai rapid şi cât mai eficient, în aşa fel încât să se reducă la maximum disconfortul creat atât rezidenţilor, cât şi operatorilor economici din zonă.

Mai multe informaţii despre acest proiect pot fi consultate pe www.primarie3.ro, https://www.facebook.com/primariesector3/ şi https://www.facebook.com/Robert.Negoita/

 

Tag-uri Institutii: