Publicat: 10 August, 2018 - 11:46

Compania Naţională de Căi Ferate 'CFR' SA informează că la această oră circulaţia feroviară este închisă pe intervalul Grădinari - Chiajna fir II de circulaţie (fir I este închis pentru lucrări) din cauza unei defecţiuni tehnice produse la linia de contact, urmare ruperii pantografului la locomotiva trenului IR 1696, care circulă pe distanţa Timişoara Nord- Bucureşti Nord.

La faţa locului se află echipa de specialişti care acţionează cu drezina pantograf, pentru remedierea defecţiunii şi redeschiderea circulaţiei feroviare în cel mai scurt timp şi în condiţii de siguranţă.

S-a intervenit pentru remedierea defecţiunii la locomotivă electrică a trenului IR 1696, trenul fiind tras în staţia CF Chiajna.
Urmare verificărilor făcute la linia de contact s-au constatat defecţiuni care nu permit circulaţia trenurilor cu tracţiune electrică.
Până la remedierea defecţiunii la linia de contact, circulaţia trenurilor pe distanţa Chiajna - Grădinari (fir II) se va face cu tracţiune Diesel.

La această oră sunt afectate 8 trenuri de călători, care staţionează în gările adiacente şi vor ajunge la staţiile de destinaţie cu întârzieri.

Compania  Naţională  de  Căi  Ferate  CFR  S.A. cere  scuze  pentru  disconfortul  creat  şi recomandă publicului călător ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre eventualele întârzieri care se pot înregistra în traficul feroviar, la staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară sau telefonic la numărul 021/9521.

Compania Naţională de Căi Ferate 'CFR' SA- companie care administrează infrastructura feroviară publică - desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.