3 decembrie 2021

CJ Sibiu a lansat licitaţia pentru realizarea pistei de biciclete de pe DJ 105G, între localităţile Avrig şi Mârşa

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Consiliul Judeţean Sibiu a lansat licitaţia pentru realizarea pistei de biciclete pe DJ 105 G, între localităţile Avrig şi Mârşa, pe o lungime de 2 km, obiectiv asumat de Consiliul Judeţean Sibiu în cadrul proiectului „Îmbunătăţirea calităţii vieţii populaţiei din localitatea Mârşa, oraşul Avrig”, în care este partener, iar Primăria Oraşului Avrig este leader.

Licitaţia se referă la contractarea serviciilor privind realizarea documentaţiei tehnice (PAC, POE şi PT), execuţia lucrărilor şi asigurarea asistenţei tehnice din partea proiectantului.

Valoarea estimată a contractului este de 8.919.838,64 lei cu TVA, din care execuţia lucrărilor se ridică la suma de 8.403.472,42 cu TVA.

Ofertele se pot depune până luni, 24 mai 2021, ora 15, în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP). Operatorul economic câştigător va avea la dispoziţie 4 luni pentru realizarea documentaţiilor tehnice şi 12 luni pentru execuţia lucrărilor.

Pe lângă amenajarea pistei de biciclete, între localităţile Avrig şi Mârşa, proiectul „Îmbunătăţirea calităţii vieţii populaţiei din localitatea Mârşa, Avrig mai prevede realizarea de lucrări pentru reabilitarea şi modernizarea grădiniţei, şcolii şi sălii de sport, din localitatea Mârşa, precum şi dotarea acestora cu echipamente corespunzătoare. Aceste investiţii revin în sarcina Primăriei Oraşului Avrig. Valoarea acestora se ridică la suma de 14.126.029,75 lei cu TVA.

Proiectul se realizează cu sprijinul fondurilor europene, prin Programul Operaţional Regional 2014 – 2020, fonduri atrase de Consiliul Judeţean Sibiu în parteneriat cu Primăria Oraşului Avrig, valoarea totală a acestuia ridicându-se la suma de 24.095.776,80 lei cu TVA.

„Mersul pe bicicletă aduce numai avantaje: relaxează, îmbunătăţeşte condiţia fizică, contribuie la protejarea mediul înconjurător şi ne menţine sănătoşi. De aceea, una dintre priorităţile noastre de a avea cât mai multe piste de biciclete în judeţ se concretizează şi prin acest proiect”, a precizat Daniela Cîmpean, preşedinta CJ Sibiu.

Întocmit,
Tania Stroia – Inspector, Serviciul Relaţii Publice, CIC Şi Informatică