Publicat: 18 Noiembrie, 2015 - 21:23

Academicianul Bălăceanu Stolnici, președintele CIADO România, a primit cu multă satisfacție venirea lui Lucaci, spre CIADO ? cea mai titrata organizație antidrog din România ? membră în organismele de specialitate ale Comisiei Europene și Națiunile Unite. Atribuțiile lui Lucaci se vor axa în coordonarea compartimentului de comunicare publică, dar și reprezentarea în Comisia Europeană și Națiunile Unite.

Claudiu Lucaci are o mare experiență este doctor în sociologie, cu specializare în sociologia comunicării. Cadru didactic asociat la Facultatea de Comunicare și Relații Publice, este jurnalist cu o experiență de 25 de ani în presa scrisă, radio și televiziune. A avut o activitate de lungă durată în poziții înalte din administrația publică centrală: Purtător de cuvânt al Guvernului (2001 — 2003), Consul General al României în SUA (2003-2005) și a colaborat în proiecte de consultanță corporativă. A coordonat proiecte naționale majore precum Summit-ul NATO de la București (2008).

Președintele CIADO — acad Constantin Bălăceanu Stolnici precizează: 'Acordul de Parteneriat dintre CIADO România și Sindicatul Național al Funcționarilor Publici, ce prevede monitorizarea autorităților administrației publice centrale și locale, va fi coordonat la nivel de comunicare publică de către dl Claudiu Lucaci. Am dorit prin cooptarea domniei sale în board-ul nostru, să arătăm ca toate componentele societății civile vor o schimbare esențială, de mentalitate și abordare a problemelor reale ale societății, nu doar din partea clasei politice, ci și a autorităților administrației publice. Și mă refer la implicarea ONG-urilor, sindicatelor și mass media. Această deschidere a CIADO România, de a coopta în board-ul sau personalități precum dl Dunca Marius și Claudiu Lucaci, reprezintă startul prezenței oamenilor tineri, cu experiență, ce vor gestiona programele macro de responsabilitate comunitară și implicit a dezvoltării acestora. Dacă eu la 92 ani mă pot implica, nu pot să cred că tinerii, jurnaliștii, sindicaliștii și fiecare cetățean în parte, n-ar putea, dacă tot clamăm fiecare că dorim o schimbare! Schimbarea se face participând și nu așteptând să o facă alții'.

Biroul de presă