Publicat: 16 Mai, 2017 - 12:02
Share

Odată cu 1 mai, litoralul începe să fie tot mai popular pentru vacanțe. Anul acesta, ziua liberă a venit după weekend și pentru mulți români a reprezentat o mini vacanță numai bună pentru primăvară. Clever Taxi a înregistrat, în perioada 28 aprilie - 2 mai, în Constanța, de 5 ori mai multe comenzi decât într-o perioadă obișnuită, în aplicație înregistrându-se utilizatori din 16 țări. 

Comenzile din această perioadă au avut o rată de acceptare de 75%, iar cele mai populare locații au fost Loft, Sunwaves și complexele rezidențiale din Năvodari și Mamaia Sat. 

În prezent, aplicația Clever Taxi are cel mai mare număr de șoferi disponibili și poate fi folosită în peste 20 de orașe din România. Cele mai mari sunt București, Cluj, Iași, Târgu Mureș, Brașov, Ploiești, Galați și Sibiu. Clever Taxi este cea mai sigură modalitate de a călători în oraș, prin înregistrarea în aplicație doar a șoferilor care dispun de autorizații și asigurare de transport valabile. De asemenea, aceștia sunt verificați înainte de a intra în sistem și periodic, după înregistrare, prin sistemul de rating de după fiecare cursă, cu ajutorul căruia poate fi păstrată la un nivel ridicat calitatea serviciilor. Acest sistem este valabil atât pentru șoferi, cât și pentru clienți. 

Clever Taxi este prima și singura aplicație de e-hailing dezvoltată în România. Aceasta permite plata curselor de taxi cash, dar și direct prin aplicație, prin card bancar. De asemenea, aplicația permite și plata prin SMS. 

Despre Clever Taxi
Aplicația Clever Taxi este una 100% românească, fiind prima aplicație de e-hailing din România care permite atât plata cash, cât și plata direct din aplicație, prin card bancar. Clever Taxi este disponibil în peste 20 de orașe din țară și are peste 600.000 de utilizatori și peste 40 de milioane de curse făcute de la lansare, octombrie 2012.