24 octombrie 2021

Clotilde Armand va participa la cel mai mare târg imobiliar din lume

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Primarul Clotilde Armand îşi doreşte ca Sectorul 1 să devină cea mai atractivă zonă din România pentru investiţiile străine. În premieră pentru ţara noastră, primarul Sectorului 1 va participa, în perioada 7-8 septembrie 2021, la cel mai mare târg imobiliar din lume: Marche International des Professionels dáž˝Immobilier (MIPIM), găzduit de oraşul francez Cannes. Participarea edilului Sectorului 1 la acest prestigios eveniment vine ca urmare a invitaţiei primite din partea directorului MIPIM, Roman Vaspart.

În fiecare an, la acest târg sunt prezentate proiecte de arhitectură de anvergură, proiecte de infrastructură socială, culturală şi sportivă, precum şi soluţii integrative pentru protejarea mediului înconjurător în domeniul construcţiilor, abordări noi şi sustenabile pentru proiectarea ansamblelor rezidenţiale şi propuneri urbanistice pentru revitalizarea zonelor vechi din oraşe.

Evenimentul central al acestei ediţii a târgului îl constituie lansarea platformei digitale consolidate de relaţionare între actorii interesaţi de acest domeniu prin care cei mai importanţi investitori vor avea la dispoziţie numeroase informaţii şi oportunităţi de dezvoltare a afacerilor.

„Avem nevoie de investiţii pentru o dezvoltare pe baze solide şi sănătoase a Sectorului 1. De aceea am acceptat cu mare interes invitaţia de a participa la cel mai important târg imobiliar din lume unde vor fi prezentate abordări de ultimă oră în dezvoltarea infrastructurii sociale şi urbanistice. Participarea la acest eveniment va facilita dialogul şi schimbul de experienţă cu investitori şi specialişti în domeniul dezvoltării urbane şi ne va permite să aşezăm Sectorul 1 pe harta investiţiilor străine” , a declarat primarul Clotilde Armand.

Tot în cadrul evenimentului din acest an va avea loc şi finala concursului de proiecte realizate de arhitecţi şi urbanişti din toată lumea, proiecte încadrate în categorii distincte ca de exemplu „Cea mai bună infrastructură pentru îngrijiri medicale”, „Cea mai bună infrastructură culturală şi sportivă” sau „Cea mai bună renovare pentru o clădire veche”.