31 iulie 2021

Clubul Sportiv de Polo, CSS1 Masters, o nouă echipă de polo în România

Distribuie pe rețelele tale sociale:

30 de foşti jucători profesionişti ai echipei C.S.S.1 Bucureşti au format un nou club de veterani, care îşi propune să promoveze polo-ul pe apă şi să încurajeze tinerii să practice acest sport. C.S.S.1 Masters este antrenată de Radu Cătălin, unul din marii sportivi ai României, cu performanţe remarcabile în polo-ul pe apă, fost participant la Olimpiada de la Atlanta.

Noul club va avea evenimentul de inaugurare vineri, 23 iulie 2021, când îşi va lansa spotul de promovare al cărui protagonist este actorul Şerban Pavlu, fost jucător de polo în cadrul C.S.S.1.

În momentul de faţă sunt 11 cluburi de veterani în România care participă în cadrul competiţiilor sportive şi campionatelor internaţionale. C.S.S.1 Masters va fi a 12-a echipă de polo pe apă şi este, în acest moment, în curs de afiliere la Federaţia Română de Polo.

Iniţiativa membrilor noului club vine ca urmare a statisticilor îngrijorătoare potrivit cărora, doar 500 de persoane practică în mod profesionist acest sport. Aceştia îşi doresc să atragă cât mai mulţi tineri către un sport care oferă beneficii multiple pentru sănătate şi să obţină sponsorizări din partea companiilor pentru crearea de noi facilităţi pentru jucători.

‘Formarea unei noi echipe de Masters face parte dintr-o nouă strategie a veteranilor din polo de a promova acest sport şi de a-l face cunoscut unui public larg. Prin construirea echipei C.S.S.1 Masters, formată din 30 de foşti jucători seniori ai C.S.S.1, dorim să creştem notorietatea acestui sport şi să sprijinim tinerii care vor să facă performanţă în polo’ a declarat Cosmin Răgălie, preşedintele clubului nou înfiinţat.

Lansarea CSS1 Masters va avea loc vineri, 23 iulie 2021, în prezenţa reprezentanţilor Federaţiei Române de Polo. La eveniment sunt aşteptate persoane publice şi veterani ai sportului, care doresc să sprijine iniţiativa foştilor jucători profesionişti.

Lansarea noului club va fi promovată printr-un spot video, al cărui protagonist este actorul Şerban Pavlu, fost jucător de polo în cadrul echipei CSS1. Spotul de promovare al echipei va fi prezentat în cadrul evenimentului de lansare, care va avea loc în incinta şcolii nr. 3, locaţia în care îşi desfăşoară activitatea, în prezent, clubul sportiv CSS1.

La finalul evenimentului va avea loc un meci demonstrativ între CSS1 Masters şi FC Palestra Bucureşti.