16 octombrie 2021

„Cluj Never Sleeps” revine în 2021

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Federaţia Tinerilor din Cluj organizează, în perioada 15-17 Octombrie, cea de-a şaptea ediţie a festivalului cultural „Cluj Never Sleeps”, un proiect realizat cu sprijinul Primăriei şi a Consiliului Local Cluj-Napoca, ce pe parcursul a două nopţi va însufleţi Piaţa Unirii şi Cazinoul.

„Cluj Never Sleeps” reprezintă un concept unic la nivel naţional, promovând arta şi cultura într-un mod unic, caracterul inovativ al festivalului fiind susţinut de programul de activităţi, promovând o viziune multidirecţională şi transectorială. În cadrul festivalului, arta va lua forme multiple, de la cea muzicală, la cea vizuală şi chiar interpretativă oferind participanţilor un parcurs experienţial şi totodată posibilitatea de a se implica activ în cadrul atelierelor, workshop-urilor şi activităţilor practice propuse. Cluj Never Sleeps se constituie ca un loc unde ideile inovatoare sunt aduse la iveală, dezbătute şi discutate într-un mediu interactiv.

Cu fiecare ediţie, proiectul a adus mai aproape de comunitatea clujeană, şi nu numai, artiştii locali, devotaţi şi talentaţi, cărora le este oferită ocazia de a-şi exprima pasiunea într-un mod liber.

Scena este a lor iar spectatorii vor avea şansa să participe la o experienţă creativă, inovatoare şi cu totul specială. Cluj Never Sleeps cu şi despre comunitate, astfel că anual proiectul angrenează peste 100 de voluntari, persoane dornice să se implice şi să contribuie activ la definirea spectrului cultural local în cele mai „scurte” două nopţi ale anului.

În cea de a 7-a ediţie, proiectul îşi extinde aria de colaborare, implicând mediul privat prin partenerii ce susţin activ dezvoltarea şi conceptul de noutate la nivel local şi chiar regional. Pentru acest an avem plăcerea de a-i avea alături de noi pe: Take Off Labs (parteneri Platinum), 3SS (parteneri GOLD) şi Wellcode (parteneri GOLD).

Un program intens, bogat în activităţi interactive, deschis către un public ţintă extins, de la copii la cei mai mari, va readuce la viaţă străzile din centrul oraşului Cluj-Napoca, unde arta şi cultura se vor reîntâlni atât în timpul zilei, cât şi în timpul nopţii.