Publicat: 4 Iulie, 2018 - 08:38
Unde va întâlni Suedia, calificată prin victorie la limită cu Elveția

În ceea ce privește calitatea jocului, partida disputata la Moscova între selecționatele Angliei și Columbiei a fost una dintre cele mai slabe din faza eliminatorie, cele doua formatii preferand mult timp sa plimbe mingea departe de careuri, ocaziile de gol lipsind aproape cu desavarsire.
Englezii au deschis scorul in minutul 56, atunci cand golgheterul Kane a transformat un penalti obtinut tot de el, contestat vehement de columbieni, care au acuzat apoi arbitrajul si au exagerat la fiecare faza mai controversata.
Golul egalizator a venit in prelungiri, Mina punctand cu o lovitura de cap in minutul 93.
Cele doua reprize suplimentare s-au derulat după tipicul primelor, nu au adus nimic nou, astfel ca s-a intrat natural in "ruleta" loviturilor de departajare, ceea ce dădea britanicilor  dureri de cap, dat fiind faptul că erau urmăriți de un veritabil „blestem”, ei ratând calificări de trei ori în urma ratării penalty-urilor.
Aici echilibrul s-a pastrat doar pana la a treia serie, Henderson ratand primul, la scorul de 3-2 pentru columbieni. Imediat a venit randul lui Uribe, cel care a luat la tinta transversala, pentru ca reusita lui Trippier sa egaleze situatia de pe tabela. Bacca a sutat apoi slab si Pickford a aparat, iar Dier a adus calificarea englezilor.

Anglia va infrunta Suedia in sferturile de finala ale Cupei Mondiale, care a depășit la limită, în primul meci al zilei, selecționata albanezo-elvețiană.

Tag-uri Institutii: 

Tag-uri Geo: