Publicat: 11 Iulie, 2018 - 15:20
Anglia și Croația puteau fi, foarte bine, suplinite de Columbia sau Danemarca, dacă nu chiar de Rusia

Croatia si Anglia se vor intalni miercuri seara in cea de-a doua semifinala de la Cupa Mondiala, cele doua reprezentative urmand a-si disputa locul in marea finala de la Moscova. Este derby-ul „ruletiștilor”, ambele formații ajungând în această fază datorită...șansei: „ruleta” penalty-urilor le-a favorizat, pe englezi odată, în dauna Columbiei, iar pe croați de două ori, în dauna Danemarcei și Rusiei. Ar fi culmea ca și această întâlnire să fie decisă tot de la „punctul cu var”.

Cele doua formatii incep partida de diseara din posturi diferite, croatii fiindconsiderați outsideri in fata marilor favoriti din "premiere league”.
Pariorii vad totusi o disputa echilibrata, cotele fiind destul de mari. Anglia este favorita, cu o cota de 2.35 pentru victorie, egalul are o cota de 3.10, iar victoria Croatiei este cotata cu 3.60.

In sferturile de finala englezii au avut parte de un meci destul de usor in compania Suediei, castigat cu scorul de 2-0, in timp ce croatii au avut nevoie de penaltiuri pentru a trece de Rusia.

ECHIPELE PROBABILE

Anglia: Pickford - Walker, Stones, Maguire - Trippier, Henderson, Young - Dele, Lingard - Sterling, Kane.

Croatia: Subasic - Vida, Lovren, Corluka, Strinic - Modric, Brozovic, Rakitic - Rebic, Mandzukic, Perisic

Tag-uri Institutii: 

Tag-uri Geo: