Publicat: 21 Martie, 2013 - 17:07
Share

Coca-Cola HBC Romania lansează, joi, cea de-a doua ediţie a Programului de Management Trainee “Destination: Management”. Cu un numar dublu de pozitii faţă de ediţia anterioară şi o Şcoala de Business ca parte a  procesului de selecŢie, programul îşi propune să recruteze 11 tineri absolvenţi cu potenţial care să devină viitoarea generaţie de manageri ai Coca-Cola HBC.

 „Destination: Management” este un program de dezvoltare profesionala accelerata care se adreseaza tinerilor talentati, studenti in ultimul an sau proaspat absolventi. Astfel, la finalul perioadei de pregatire de 2 ani, cei 11 Trainee vor detine abilitatile necesare pentru a ocupa o functie de management in cadrul companiei.

Cele 11 pozitii vor fi disponibile in 5 departamente ale companiei - Vanzari, Financiar, Marketing, Logistica si Productie - si in 3 orase in care Coca-Cola HBC detine operatiuni – Bucuresti, Timisoara si Dorna:
 Sales Management Trainee – o pozitie (Bucuresti);
 Key Accounts Management Trainee – doua pozitii (Bucuresti);
 Financial Management Trainee – doua pozitii (Bucuresti);
 Marketing Management Trainee – doua pozitii (Bucuresti)
 Logistics Management Trainee – o pozitie (Bucuresti);
 Production Management Trainee – o pozitie (Timisoara);
 Planning Management Trainee – o pozitie (Bucuresti);
 Quality Assurance Management Trainee – o pozitie (Dorna).

Aplicarea se realizeaza in perioada 21 martie – 1 iunie pe site-ul de cariera al companiei .cchbcjobs.ro, urmand ca programul sa debuteze in toamna acestui an.
 
„La Coca-Cola HBC, echipa este cel mai valoros „ingredient” al performantei noastre. Pornind de la succesul primei editii de Management Trainee, am decis sa continuam cautarea de tineri talentati si sa le oferim oportunitatea de a deveni managerii de top de maine. Iar Scoala de Business Coca-Cola HBC va fi nu doar cadrul perfect in care sa le descoperim potentialul, ci si elementul care va transforma programul de Management Trainee intr-o experienta unica pentru candidati.”, a declarat Corina Licea, Country HR Manager Romania si Moldova, Coca-Cola HBC.
Anul acesta, pentru prima data, programul va include si „Scoala de Business Coca-Cola HBC”, care va reprezenta o etapa importanta a procesului de selectie a candidatilor. Timp de o saptamana, 30 de finalisti vor lua parte la un program intens de cunoastere a companiei si vor interactiona cu managerii Coca-Cola HBC in cadrul prezentarilor si exercitiilor practice de business.


Odata recrutati, cei 11 Trainee vor parcurge 3 etape in cadrul programului „Destination: Management”:
- First Level – cunoasterea companiei si a activitatilor caracteristice departamentului ales;
- Second Level – gestionarea proiectelor proprii si interactiunea cu celelalte departamente ale companiei pentru dezvoltarea unei imagini de ansamblu;
- Third Level – gestionarea unei echipe.
Fiecare etapa a programului este gandita astfel incat sa le ofere Trainee-ilor o experienta de business variata, care sa ii pregateasca pentru gestionarea cu succes a viitorului rol in organizatie. Pe parcursul perioadei de pregatire, fiecare din cei 11 Trainee va lucra sub indrumarea unui mentor, care ii va ghida in evolutia lor profesionala si personala.