Publicat: 2 Aprilie, 2012 - 10:38
Share

 Vineri, 30 Martie, Coca-Cola HBC România a lansat Programul de Management Trainee “Destination: Management”, care își propune să selecteze și să pregătească o nouă generație de manageri în 4 din departamentele companiei: Commercial, Marketing, Human Resources și Supply Chain.
„Destination: Management” se adreseaza tinerilor pasionati si talentati, studenti in ani terminali sau proaspat abolventi. In program sunt disponibile sase pozitii, in orasele Bucuresti si Ploiesti, impartite astfel:
 Commercial Management Trainee – doua pozitii (Bucuresti);
 Marketing Management Trainee – o pozitie (Bucuresti)
 Human Resources Management Trainee – o pozitie (Bucuresti);
 Logistics Management Trainee – o pozitie (Bucuresti);
 Production Management Trainee – o pozitie (Ploiesti).
Programul va demara in octombrie 2012 si va avea o durata de doi ani.
„La Coca-Cola HBC, ne propunem sa recunoastem talentul si sa ii ajutam pe tinerii pasionati si cu potential sa devina cei mai buni profesionisti. Programul de Management Trainee “Destination: Management!” ne va da oportunitatea de a descoperi si forma liderii de maine – cei care ne vor conduce echipa si vor asigura succesul Coca-Cola HBC in viitor.”, a declarat Simona Simion-Popescu, Country HR Manager Romania & Moldova, Coca-Cola HBC.

„Destination: Management” este un program complex de dezvoltare profesionala accelerata, care se va derula in trei etape:
- Entry Level – cunoasterea companiei si a desfasurarea activitatii in departamentului ales;
- Second Level – gestionarea proiectelor proprii in cadrul altor 2 departamente pentru dezvoltarea unei imagini de ansamblu;
- Third Level – gestionarea unei echipe.
In fiecare dintre aceste etape, cei sase tineri selectati vor acumula experienta profesionala si isi vor imbunatati abilitatile necesare pentru a deveni viitori manageri in cadrul Coca-Cola HBC Romania. Sub indrumarea seniorilor care le vor ghida pregatirea, ei vor petrece timp in toate departamentele companiei pentru a isi intelege mai bine propriul rol si isi vor exersa competentele de planificare si de coordonare a echipelor.
Aplicarea se realizeaza in perioada 30 martie – 15 iunie pe site-ul de cariera al companiei