Publicat: 12 Iulie, 2019 - 10:54
Share

Coca-Cola HBC, liderul industriei de băuturi din România, este „cel mai dorit angajator din industria FMCG”, pentru al cincilea an consecutiv, și unul dintre cei mai apreciați angajatori din România, conform ediției din acest an a Topului celor mai Doriți Angajatori, realizat de Catalyst Solutions. 

 „Aș vrea, în primul rând, să le mulțumesc tuturor celor care lucrează pentru Coca-Cola HBC România. Ei sunt cei care au făcut posibilă această recunoaștere și au contribuit foarte mult la construirea reputației companiei noastre. Suntem onorați să ne menținem în topul preferințelor oamenilor atunci când vine vorba despre alegerea unui loc de muncă. Apreciem confirmările pe care ni le oferă publicul pentru eforturile noastre, precum și toate formele de evaluare din partea acestora, care ne ajută să devenim mai buni și să facem acele schimbări de care oamenii din organizația noastră au nevoie. Pentru noi, oamenii mulțumiți de locul în care muncesc și pasionați de ceea ce fac  reprezintă cheia succesului nostru. Pentru că, la finalul zilei, ceea ce ne dorim este să reușim să creăm un mediu de lucru în care oamenii pot învăța, pot crește și pot profita de provocările și oportunitățile din carierele lor”, a declarat Mihaela Ioniță, Country HR Manager, Coca-Cola HBC România. 

În cadrul companiei Coca-Cola HBC România, le punem la dispoziție celor din echipa noastră o serie de beneficii și programe, menite să asigure dezvoltarea lor profesională și personală, respectiv abilitățile de care au nevoie pentru a-și  construi o carieră conform așteptărilor. Conform datelor companiei, peste 95% dintre angajații Coca-Cola HBC România care au participat la programe de dezvoltare a celor cu potențial au promovat la cel mult 12 luni de la încheierea programului.  

Potrivit celui mai recent Raport de Sustenabilitate al Coca-Cola HBC România, pentru perioada 
2016-2017, compania a plătit, în 2017, beneficii totale de peste 1,58 milioane de euro angajaților săi din România. 

Coca-Cola HBC România este un angajator care respectă drepturile tuturor angajaților săi și menține un mediu de muncă deschis, incluziv, corect, sigur și pozitiv. În 2018, Coca-Cola HBC România a semnat Carta Diversității, alături de alte organizații și companii din România. Unul dintre principalele angajamente, la nivelul Grupului Coca-Cola HBC, se referă la obținerea echlibrului total între sexe, urmând ca 50% dintre posturile de manager să fe deținute de femei până în 2025 în toate cele 28 de țări unde este prezent Grupul Coca-Cola HBC.  

Topul celor mai Doriți Angajatori din România este elaborat anual de compania Catalyst Solutions și ia în considerare o serie de caracteristici pe care candidații le caută la o companie, cum ar fi pachetele salariale, renumele companiei, posibilitățile de dezvoltare în interiorul unei organizații sau siguranța locului de muncă. 

Despre Coca-Cola HBC România
Coca‑Cola HBC este unul dintre cei mai mari îmbuteliatori ai companiei Coca‑Cola, având vânzări de peste 2 miliarde de unități. Compania activează într-o zonă geografică extinsă, având operațiuni în 28 de țări, deservind o populație de aproximativ 590 milioane de oameni. Coca‑Cola HBC oferă o gamă variată de băuturi răcoritoare din categoria celor carbogazoase, sucuri, apă, energizante, ceaiuri și cafea. Coca‑Cola HBC promovează o dezvoltare durabilă, generând valoare pentru afacerea sa și pentru societatea în care activează. În acest sens, compania furnizează băuturi răcoritoare care satisfac nevoile diverse ale consumatorilor, încurajând în același timp un mediu de lucru deschis și desfășurându-și activitatea într-un mod responsabil astfel încât să protejeze și să mențină neschimbat mediul înconjurător, contribuind la dezvoltarea socio-economică a comunităților locale. Conform studiului „Impactul socio-economic al Sistemului Coca-Cola în România", realizat pe baza datelor financiare din 2015, prezenţa acestui sistem pe piaţa locală generează o valoare adăugată de 448 milioane de euro, echivalentul a 0,3% din PIB.
În România, Coca-Cola HBC România a fost declarată cea mai responsabilă companie pe plan local în 2016, 2017 și 2018, conform România CSR Index, realizat de agenția de consultanță independentă The Azores. Pe plan local, Coca-Cola HBC România este liderul industriei de băuturi, fiind cel mai mare exportator din domeniu, cu o pondere de aproximativ 30% din exporturile de băuturi. Pentru mai multe informaţii legate de companie vă rugăm să vizitați site-ul www.coca-colahellenic.ro și să ne urmăriți pe Linkedin și Facebook. 

 

Tag-uri Institutii: