Publicat: 7 Noiembrie, 2014 - 09:50
Share

Administrația Națională de Meteorologie a emis, vineri, mai multe atenționări nowcasting Cod galben de ceață pentru 15 județe din țară, valabile până la ora 11,00.

S-a instalat ceața în județele Teleorman, Giurgiu și Brăila și în sudul județului Buzău, inclusiv pe drumurile naționale și europene aferente, se va semnala ceață, care va determina scăderea vizibilității sub 200 de metri și, izolat, sub 50 de metri.

Până la ora 11,00, pe arii relativ extinse în județele Mehedinți, Olt și Dolj, inclusiv în zona localităților Halânga, Drobeta Turnu Severin, Slatina, Caracal, Calafat și Craiova, dar și pe drumurile naționale și europene aferente, va exista ceață, care va determina vizibilitate scăzută local sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri, iar pe alocuri burniță.

Până la ora 10,00, pe arii relativ extinse din județele Harghita și Brașov și pe drumurile naționale și europene, se va semnala ceață, care va determina scăderea vizibilității, local sub 200 de metri și, izolat, sub 50 de metri.

Până la ora 10,00, ceața va persista și în județele Botoșani, Vaslui, Bacău, Neamț, Vrancea și Galați, inclusiv pe drumurile naționale și europene.