Publicat: 8 Mai, 2013 - 16:09
Domeniul Coastei Segarcea a luat aur si argint

Întreaga colecţie de vinuri Minima Moralia a fost medaliată cu Aur şi Argint la concursul Femmes et Vins du Monde 2013,  care s-a desfăşurat între 25 - 26 aprilie la Monaco.

Competitia anuala reuneste un juriu format exclusiv din doamne provenind din domeniul oenologiei sau din domenii conexe (buyeri de vin, marketing de vin, presa, etc.) care degusta fiecare vin individual, nu prin comparatie.
Anul acesta vinurile Domeniul Coroanei Segarcea s-au remarcat prin:
    - 2 medaliile de aur obtinute de cupajul  Onoare si de vinul Domeniul Coroanei Segarcea Chardonnay 2011.
    - 7 medalii de argint obtinute de vinurile Speranta,  Respect, Sinceritate, Daruire, Recunostinta, Domeniul Coroanei Segarcea Cabernet Sauvignon 2009, Domeniul Coroanei Segarcea Sauvignon Blanc 2011.
Cu medalii de argint s-au intors de la Monaco si  vinurile Principesa Margareta - alb milezim 2011, recent lansat pe piata din Romania, si Principesa Margareta rosu, milezim 2008.

Rezultatele pot fi consultate online pe site-ul concursului http:// www.femmesetvinsdumonde.com/introduction/index.html.

Pe langa recunoasterea din Monaco, Sauvignon Blanc 2011 a reconfirmat anul acesta  distinctia conferita  de juriul competitiei dedicate vinurilor de Sauvignon, Mondial du Sauvignon din 2012, obtinand o noua medalie de argint, si  de aceasta data, la editia 2013 a aceluiasi concurs, desfasurat la Chateau de Blois, pe Valea Loarei.