Publicat: 26 Iunie, 2013 - 19:31
Share

Miercuri, a avut loc sedinţa de coordonare a echipelor de asistenţă psihologica constituite de către Colegiul Psihologilor din România pentru victimele accidentului rutier din Muntenegru şi apartinatorii/rudele acestora, afectate de evenimentul tragic petrecut acum trei zile din Muntenegru.

Astfel, la Spitalul Universitar de Urgenta Elias din Bucuresti functioneaza o echipa de urgenta compusa din urmatorii psihologi: Iliuta Catalina, Long Vistiana si Parlog Diana (coordonator). La Spitalul Clinic de Urgenta "Bagdasar-Arseni" din Bucuresti functioneaza o echipa de urgenta compusa din urmatorii psihologi: Adrian Socol (coordinator), Dinca Alice, Morar Alina, Tanase Ioana si Claudia Tanase (Popescu).

La Spitalul Clinic de Urgență București (Floreasca) functioneaza o echipa de urgenta compusa din urmatorii psihologi: Dr. Diaconu Gabriel (coordonator), Grososiu Sabina si Moaga Ana-Maria.

Psihologul Tanase Ioana a fost prezenta la IML Bucuresti in noaptea anterioara (25-26 iunie 2013) si a asistat psihologic apartinatorii victimelor decedate.
Mentionam faptul ca in prezent sunt inregistrati aproximativ 50 de psihologi, care vor putea interveni in functie de necesarul inregistrat de catre conducerile unitatilor de urgenta si coordonatorii echipelor de asistenta psihologica.