Publicat: 7 Noiembrie, 2014 - 19:42
Share

Teatrul „Tudor Vianu” din Giurgiu prezintă în turneu la Bucureşti, în Sala Mare a Institutului Cultural Roman, marţi, 11 noiembrie 2014, de la ora 18.30, comedia "Divort in direct" de Horia Garbea. 

In distributie: Mircea Bodolan, Gabriela Munteanu, Cosmin Teodor Pana. Muzica: Mircea Bodolan. Regia: Cosmin Alexandru Purice. Directorul teatrului: Mircea M. Ionescu.

Sandu si Mirabela Nita isi deschid un post privat de televiziune, de cartier, la domiciliu. Sunt asaltati imediat de diferiti insi dornici de notorietate si amatori de comentarii in direct. Un pretins coleg din tinerete al lui Sandu, care il ia de fapt drept altul, il convinge ca ratingul poate fi sporit printr-un „divort in direct” si se implica nepoftit in organizarea programului TV. Comedia creste exponential cu fiecare minut de transmisie, telespectatorii se implica, pasionati, dar totul se termina tragic.

Spectacol este prezentat cu sprijinul Institutului Cultural Roman. Intrarea publicului este libera, in limita locurilor disponibile.