10 august 2022

Comedia VÂNZĂTORII AMBULANŢI, în acest weekend la Teatrul Dramatic „Fani Tardini”

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” prezintă sâmbătă, 2 octombrie 2021, de la ora 19:00, spectacolul VÂNZĂTORII AMBULANŢI de Murray Schisgal, o comedie despre visul american şi iluziile cu care ne hrănim.

„De la scenaristul unui film celebru şi foarte apreciat de public – TOOTSIE – vine povestea pe care o veţi savura neîndoielnic. Autorul Murray Schisgal aduce în VÂNZĂTORII AMBULANŢI bucăţi mari din experienţa personală, de-ar fi numai să amintim că provenea dintr-o familie de imigranţi evrei poposiţi pe tărâmul unde se-mplinesc toate visele. America a fost şi va rămâne, probabil, ţara tuturor posibilităţilor şi VÂNZĂTORII AMBULANŢI exact despre asta vorbeşte.

Mesajul este şi se transmite foarte clar spectatorilor: puterea pe care o exercită vraja ţesută permanent în jurul infinitelor oportunităţi pe care această ţară ţi le oferă nu poate fi învinsă de nici un eşec de care-ai auzit sau chiar l-ai trăit, nici de nedreptăţile care vin la pachet cu dezamăgirile crunte, nici chiar de visele omorâte în faşă sau un final previzibil. Nu. Paradoxal, în planul doi al poveştii stă, de fapt, ideea acestui text: păstraţi speranţa! continuaţi să visaţi! hrăniţi imaginaţia! E, totuşi baza supravieţuirii şi America a dovedit de mult că încurajează lucrurile în felul ăsta. La fel fac şi personajele noastre. Îşi spun partea lor de poveste cu umor, sensibilitate şi, mai ales, cu sinceritate. Şi asta face spectacolul nostru uman şi adevărat”, declară Mona Sandu, secretar literar al Teatrului Dramatic „Fani Tardini”.

În distribuţie: Vlad AJDER (Elias Crapavarnishkes / Cornelius J. Hollingsworth al III-lea), Ciprian BRAŞOVEANU (Shimmel Shitzman / Samuel P. Stone) şi Flavia CĂLIN (Maggie Cutwell).

Regia spectacolului este semnată de actorul Ciprian Braşoveanu, iar decorul şi costumele sunt creaţia Elenei Neagu.

Spectacolul durează o oră şi zece minute.

Biletele pot fi cumpărate de pe platforma online bilete.fanitardini.ro sau de la Agenţia Teatrală.

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” prezintă spectacole în condiţii de siguranţă sanitară, în conformitate cu reglementările în vigoare: Sala de Spectacole este dezinfectată cu dispozitive certificate DEKRA, gradul de ocupare este de 70% din capacitatea normală, locurile sunt distanţate, iar triajul epidemiologic, purtarea măştii, dezinfectarea mâinilor şi păstrarea distanţei faţă de ceilalţi sunt obligatorii pentru public şi pentru personalul de sală.