Publicat: 18 Mai, 2017 - 14:32
Share

Comitetul Olimpic Sportiv Român și Qualians România - companie-lider pe piața de training și consultanță în management - au semnat un parteneriat educațional pe perioada ciclului olimpic 2017-2020, punctul de plecare fiind legat de susținerea performanței de vârf, a creșterii talentelor și creării unei legături între lumea sportivă și cea de business.

În cadrul acestui parteneriat, Qualians va sprijini COSR în trei direcții principale:
- Creșterea eficienției federațiilor olimpice;
- Dezvoltarea unei a doua cariere pentru sportivii de performanță, în sport sau în lumea de business;
- Susținerea sportivilor de elită.

“Trăim într-o lume în continuă schimbare, permanent omenirea descoperă lucruri noi și de aceea continuarea procesului de învățare pentru fiecare dintre noi nu este opțională. Prin parteneriatul cu Qualians punem gratuit la dispoziția oamenilor din sportul românesc accesul la cunoștințe de cea mai bună calitate din zona de business, la tehnici și instrumente practice a căror eficiență a fost deja dovedită și a căror aplicare în sportul românesc ar putea să contribuie la eficientizarea activității.

Prin programele de team building pe care le vom derula împreună cu echipa Qualians ne propunem să întărim spiritul de echipă la nivelul sportivilor și staffului care va reprezenta România la competițiile derulate sub egida CIO”. – a declarat Mihai Covaliu, Președinte COSR.
“Credem că avem datoria de a sprijini performanța sportivă de vârf precum și tranziția sportivilor spre a doua cariera. Parteneriatul cu Comitetul Olimpic și Sportiv Român ne onorează și suntem gata să punem la dispoziția sportivilor și a federațiilor olimpice know-how-ul Qualians și timpul consultanților noștri, pentru a ne aduce în acest fel contribuția la dezvoltarea sportului românesc.” – a declarat Octavian Pantiș, co-fondatorul Qualians.
Parteneriatul constă în cursuri, sesiuni de coaching, teambuilding pentru delegațiile sportive la competițiile internaționale, evenimente dedicate și adaptate diferitelor grupuri de sportivi sau reprezentanți ai federațiilor. “Întreaga echipă Qualians și Ecoxtrem - compania din grup specializată în teambuilding și evenimente – așteaptă cu interes demararea parteneriatului, unul pe care îl considerăm cu totul special.”- a mai spus Octavian Pantiș.