Publicat: 30 Iunie, 2017 - 13:51
Share

Xerox (NYSE: XRX) face parte din clasamentul „100 Best Corporate Citizens” pentru al nouălea an consecutiv. Clasamentul este realizat de Corporate Responsibility Magazine, una dintre cele mai importante organizații din America de Nord în ceea ce privește responsabilitatea corporativă.
Corporate Responsibility (CR) Magazine analizează și urmărește cele mai bune practici și tendințe de CSR, revista oferind o distincție companiei Xerox pentru activitatea desfășurată în acest domeniu. Programele Xerox includ protecția mediului înconjurător, promovarea unui mediu de lucru divers și tolerant și construirea unor comunități sigure și sustenabile, unde angajații și clienții lucrează și trăiesc.

În cadrul clasamentului, CR Magazine ia în calcul șapte aspecte diferite: mediul înconjurător, schimbările climatice, relațiile cu angajații, drepturile omului, guvernanța corporativă, performanțele financiare, filantropia și sprijinul acordat comunităților. Conform revistei, companiile incluse în listă „își respectă angajamentul pe care și l-au luat de a-și desfășura activitatea într-un mod transparent și responsabil, în cadrul unor industrii extrem de competitive.”

Programele Xerox de responsabilitate socială corporativă includ:

•    Xerox Green World Alliance: Un proiect prin care se reciclează anual aproximativ 2,5 milioane de cartușe și recipiente de toner. În ultimii 20 de ani, programul a împiedicat deversarea a peste 65 milioane de kg de deșeuri.
•    Participarea la Electronic Industry Citizenship Coalition (EEIC), un proiect de monitorizare a activității, sănătății și siguranței la locul de muncă, bazat pe o serie de standarde.
•    Xerox Philanthropy: Programe axate pe voluntariat, în rândul angajaților Xerox, în cadrul comunităților, pentru diverse cauze, cum ar fi creșterea numărului de femei și minorități în domeniile STEM (știință, tehnologie, inginerie și matematică).

Xerox (NYSE: XRX) este o companie de 11 miliarde de dolari și unul dintre liderii industriei de tehnologie, care inovează modul în care lumea comunică, se conectează și lucrează. Experiența noastră este mai utilă ca niciodată, pe măsură ce organizațiile de toate dimensiunile vor să optimizeze productivitatea, să sporească profiturile și să crească nivelul de satisfacție. Xerox oferă sprijin firmelor mici și mijlocii, companiilor, instituțiilor guvernamentale, furnizorilor de servicii de imprimare, precum și partenerilor care îi deservesc pe aceștia.
                 
La Xerox, înțelegem care este esența muncii și care sunt toate procesele pe care aceasta le implică. De asemenea, suntem conectați la o lume din ce în ce mai complexă, care combină hârtia cu digitalul, munca la birou cu munca de la distanță, personalul și socialul. În fiecare zi, în peste 160 de țări din întreaga lume, tehnologia, software-ul și angajații noștri sprijină buna desfășurare a muncii. Ne ocupăm de automatizarea, personalizarea, gestionarea, analizarea și securizarea informațiilor, pentru a le permite clienților noștri să își mențină un ritm alert al activității. Pentru mai multe informații, accesați www.xerox.com.