Publicat: 19 Martie, 2018 - 17:43

În contextul condițiilor meteo dificile, companiile E-Distribuție Muntenia și E-Distribuție Dobrogea reamintesc clienților numerele de telefon la care pot semnala deranjamentele în alimentarea cu energie electrică. Numerele de call-center sunt:

- Pentru zonele deservite de E-Distribuție Muntenia (Municipiul București,  județele Ilfov și Giurgiu): 0800.070.888 (număr tip TelVerde, apelabil gratuit din rețelele de telefonie din România) sau 021.9291

-  Pentru zonele deservite de E-Distribuție Dobrogea (județele Ialomița, Călărași, Constanța și Tulcea): 0800.070.555 (număr tip TelVerde, apelabil gratuit din rețelele de telefonie din România) sau prefixul județului+929.

În perioada în care persistă condițiile meteo severe, E-Distribuție Muntenia și E-Distribuție Dobrogea vor amâna lucrările programate care presupun întreruperea alimentării cu energie electrică, pentru a nu cauza neplăceri clienților pe durata temperaturilor scăzute.

Reamintim că Administrația Națională de Meteorologie a declarat cod galben de condiții meteo dificile, cu precipitații și polei care se depune mai ales pe conductori, arbori și obiecte din apropierea solului, pentru zonele aflate în aria de responsabilitate a societăților E-Distribuție Muntenia și E-Distribuție Dobrogea. În aceste condiții, chiciura depusă pe liniile electrice și elementele de rețea poate produce întreruperi ale alimentării cu energie electrică.

În acest moment, situația energetică în zonele deservite de E-Distribuție Muntenia și E-Distribuție Dobrogea este normală. Echipele E-Distribuție intervin pentru remedierea deranjamentelor individuale sau colective și rămân pregătite pentru

Tag-uri Nume: