25 septembrie 2022

Competiţia de minifotbal – Memorialul „Gheorghe Stancu”

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Competiţia de minifotbal – Memorialul „Gheorghe Stancu” – îşi propune ca prin activităţile preventive organizate, în special în rândul tinerilor din municipiul Buzău, să fie adus şi un omagiu celui ce a fost poliţistul Gheorghe Stancu.

Astăzi, 23 septembrie a.c., începând cu ora 09.00, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău, prin intermediul Biroului Poliţiei de Proximitate din cadrul Poliţiei Municipiului Buzău şi cu sprijinul Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual Buzău a organizat, pe stadionul Şcolii Gimnaziale nr. 15, a şasea ediţie a campionatului de minifotbal ,,Memorialul Gheorghe Stancu” – o competiţie de minifotbal adresată copiilor şi adolescenţilor din municipiu.

Competiţia se doreşte a fi o alternativă de viaţă sănătoasă, educaţie antiinfracţională şi antivictimală tinerilor, precum şi o altă modalitate de petrecere a timpului liber de către copii şi tineri, în condiţii sigure pentru aceştia.

La competiţie au participat echipele unor şcoli gimnaziale din municipiul Buzău, clasamamentul fiind următorul

Locul 1 – Şcoala Gimnazială G. E. Palade;

Locul II – Şcoala Gimnazială Sf. Apostol Andrei;

Locul III – Şcoala Gimnazială Mihail Kogălniceanu .

La finalul competiţiei, cu sprijinul organizaţiilor sindicale şi profesionale ale poliţiştilor au fost oferite premii şi diplome.

Sursa foto Pixabay