Publicat: 15 Iunie, 2017 - 14:13

Parcurile Titan și Alexandru Ioan Cuza din Sectorul 3 vor găzdui în acest weekend o serie de competiții sportive. Sâmbătă, 17 iunie, între orele 9.00-11.00, factorii poștali se vor întrece în cadrul unui maraton organizat de Poșta Română. Un alt maraton, organizat de Atletic Club Maraton, se va desfășura duminică, 18 iunie, între orele 9.00-12.00, în parcurile Titan și Alexandru Ioan Cuza. Seria competițiilor sportive de caiac-canoe continuă și în acest weekend cu un concurs ce va avea loc între orele 12.00-16.00 pe Lacul Titan. 

De asemenea, Primăria Sectorului 3 oferă bucureștenilor un nou weekend muzical în parcurile Alexandru Ioan Cuza şi Colţea, care găzduiesc „Stagiunea muzicală estivală” şi „Simfonii de vară”.

Vineri, 16 iunie, de la ora 20.30, în Parcul Alexandru Ioan Cuza publicul va putea asculta muzica instrumentală interpretată de „Platonic Band”. Proiectul „Platonic Band” reuşeşte să aducă laolaltă o serie de muzicieni români care s-au evidenţiat de-a lungul timpului prin talent şi personalitate: Nicu Patoi (chitară), Răzvan „Lapi” Lupu (baterie), Adrian Ciuplea (chitară bas) şi Berti Barbera (voce şi percuţie). 

Tot aici, sâmbătă, de la ora 18.00, vor veni la foișorul din parc Emy Drăgoi, un maestru al acordeonului, și formația sa „3D Pro’etc”. Duminică, de la aceeași oră, vor urca pe scenă orchestra de suflători „Karpaten Show Band”, cu piese reprezentative pentru muzica bavareză, dar și Alexandra Ungureanu Band, cu o serie de cover-uri și piese cunoscute ale artistei. 

În Parcul Colțea, iubitorii muzicii clasice sunt așteptați sâmbătă și duminică, de la ora 20.00, pentru a asculta Grupul Coral Lyris, respectiv Orchestra Sinfonia București.

Programul concertelor poate suferi modificări în funcție de condițiile meteorologice.