Publicat: 13 Octombrie, 2012 - 13:31
Share

Pe parcursul lunii Septembrie, peste 1000 de cetățeni ai sectorului 6 au beneficiat de serviciile medicale din cadrul Complexului Socio-Medical « Sfântul Nectarie ». Cele mai accesate servicii au fost cele de explorări funcţionale/ecografie de care au beneficiat peste 250 de persoane, servicii de analize de laborator au solicitat 200 de cetățeni, iar cabinetul de endocrinologie a fost vizitat de peste 150 de adulți din sectorul 6.

Complexul Socio-Medical « Sfântul Nectarie » este o instituție nouă, dotată cu aparatură modernă, fiindrezultatul parteneriatului de succes dintre Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 și Asociația AHAVA. Complexul social dispune de capacitate de primire, diagnostic, tratament și recuperare medicală, fiind singurul complex din sectorul 6 care acordă asistenţă medicală de specialitate pentru persoane adulte aflate în  imposibilitate socială şi financiară de a suporta cheltuielile unui serviciu medical complex, din cauza lipsei de venituri sau a veniturilor insuficiente.

În cadrul Complexului Socio-Medical « Sfântul Nectarie » funcționează cabinete de dermatologie, ginecologie, ortopedie şi reumatologie, explorări funcţionale – ecografie, cardiologie şi medicină internă, medicină generală/internă şi de familie, ORL, analize de laborator, gastroentorologie, psihologie, psihiatrie, medicina muncii, diabet - boli de nutriţie și endocrinologie.

Complexul Socio-Medical « Sfântul Nectarie » se află în bulevardul Uverturii nr 81 și se adresează tuturor cetățenilor sectorului 6, iar persoanele nevoiașe, cu venituri reduse, pot beneficia de gratuitate sau subvenție pentru a avea acces la serviciile de sănătate.