21 mai 2022

CONAF are 5 membri noi în Consiliul Director

Distribuie pe rețelele tale sociale:

La nici trei ani de la fondare, prima şi singura confederaţie patronală care sprijină dezvoltarea şi promovarea culturii antreprenoriale feminine din România, are cinci membri noi în Consiliul Director, doamne de top din mediul de afaceri românesc. Camelia Şucu, fondator ClassIn, Alina Gamauf, director de resurse umane şi membru în comitetul executiv al grupului francez Carrefour, Anca Damour, membru în boardul One United Properties S.A, Loredana Apreutese, general manager International Alexander şi Alina Paul, CEO D.O Security, toate doamnele vor ocupa poziţia de vicepreşedinte în cadrul CONAF.

Cristina CHIRIAC, preşedintă CONAF, a declarat: „Felicit doamnele care ni s-au alăturat şi le mulţumesc pentru încrederea acordată, asigurându-le totodată că împreună vom construi o Românie antreprenorială prin dezvoltarea unui mediu de business proactiv. Obiectivul principal al CONAF este să dobândim reprezentativitatea la nivel naţional, să contribuim la dezvoltarea durabilă şi la creşterea organică a antreprenoriatului românesc în toate zonele ţării. Doar în acest mod putem coagula mediul de afaceri local, pentru a aduce plus valoare în economie şi a contribui la elaborarea de politici publice coerente, flexibile, printr-un dialog continuu şi constructiv cu factorii guvernamentali. Vom continua să susţinem principiul european al egalităţii de gen şi de şanse, combaterea discriminării şi asigurarea egalităţii de şanse, obiective prioritare în Cartea Drepturilor Fundamentale ale Uniunii Europene”.

Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriat Feminin – CONAF este organizaţia agilă, proactivă şi întreprinzătoare, puternic concentrată în identificarea, centralizarea şi propunerea soluţiilor, pe termen mediu şi lung, pentru problemele reale şi de maximă urgenţă din mediului antreprenorial românesc.

CONAF promovează egalitatea de gen şi de şanse pentru susţinerea iniţiativei private şi dezvoltarea ecosistemului de afaceri, în acord cu noua normalitate.

CONAF este confederaţia patronală din România care reprezintă cea mai amplă mişcare din ultimii 100 de ani din istoria noastră, coagulând forţele antreprenoriale din România pentru sustinerea si promovarea antreprenoriatului feminin.

CONAF acţionează ferm pentru apărarea drepturilor şi intereselor sociale, economice, financiare, juridice ale antreprenorilor din România în relaţiile cu autorităţile publice si pentru dezvoltarea unor reţele de afaceri eficiente.
În anul 2019, Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) împreună cu Federaţia Patronală Petrol şi Gaze (FPPG) lansau unul dintre cele mai ample proiecte de anvergura, „Pactul pentru Muncă”, ce a dezbătut problematica deficitului forţei de muncă.

Anul acesta, din nevoia de a găsi soluţii pentru revenirea la normalitate în ceea ce priveşte turismul, a luat naştere proiectul naţional „Turismul Românesc: Între impas şi oportunitate!”, organizat de către CONAF alături de Alianţa pentru Turism şi Asociaţia Naţională a Antreprenorilor.

CONAF este singura confederaţie care susţine şi promovează antreprenoriatul feminin şi care are ca obiectiv apărarea drepturilor şi intereselor economice, sociale, financiare, juridice şi culturale ale femeilor de afaceri în relaţiile cu autorităţile publice şi dezvoltarea unor relaţii de afaceri.