Publicat: 24 Martie, 2017 - 16:42

Alex Muşat, tânărul bistriţean care a uimit o ţară întreagă cu a lui chitară şi voce la emisiunea Vocea României, cântă la Hard Rock Cafe, alături de trupa sa, vineri, 31 Martie, de la ora 22:30.

Alături de Mihai, pe scenă vor mai urca şi Mihai Mărgineanu, şi Thea (Teodora Buciu), câştigătoarea trofeului Vocea României.

Fiecare evoluţie a sa în cadrul show-ului Vocea României a fost un moment unic şi magic, Alex Muşat nefiind deloc străin scenei. Înainte de Vocea României, acesta a mai participat la Britain`s Got Talent, emisiune în cadrul căreia a reuşit să treacă doar de prima etapă, "Byron Rock Your Night", unde trupa din care făcea parte a plecat acasă cu premiul cel mare, dar şi la alte numeroase concursuri.

Alex Muşat a reuşit să readucă la viaţă blues-ul prin pasiunea şi sensibilitatea pe care acesta le emană de fiecare dată. Deşi aflat la o vârstă fragedă, tânărul chitarist a atins o maturitate muzicală care nu trece neobservată.

Biletele se găsesc în format electronic pe iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara.

Biletele au următoarele preţuri:
- VIP: 55 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri)
- Acces General: 39 de lei, cu loc la masa in sala 
- Fara loc: 39 de lei

Online, pe iabilet.ro, se poate plăti cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfârşitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde în ţară. Pentru grupuri mari se acordă discounturi.