Publicat: 13 Noiembrie, 2017 - 14:30

BestMusic Live Concerts îi invită pe fanii Bosquito la Hard Rock Cafe, miercuri, 15 noiembrie, începând cu ora 21:30, la un concert extraordinar cu una dintre cele mai originale trupe românești cu un sound unic.

Fondată de Radu Almășan în Brașov, la începutul anilor 2000, trupa a abordat un fusion de rock latin cu o gama larga de influente de la muzica țigânească, balcanică până la elemente simfonice și de hard rock. In perioada 2002 – 2006 au avut o serie lunga de piese care au ajuns pe prima pozitie in topurile de specialitate din Romania. Trupa a lansat pana acum 5 albume, Bosquito (2000), Sar scantei (2001), Cocktail Molotov (2003), Farame de soare (2004) si Babylon (2014). In perioada 2005 – 2011 trupa a concertat in SUA iar membrii sai au declarat ca pentru ei acest fapt a fost unul recreational. Tot in aceasta perioada au lansat si piesa Intuneric in culori alaturi de Ovidiu Lipan Tandarica, iar apoi au revenit in Romania unde au cantat in deschiderea concertului Shakira.
Pe 15 Noiembrie, la Hard Rock Café, fanii vor putea asculta piese precum: Bosquito, Hopa Hopa, Doua maini, Cand ingerii pleaca, M-ai dat peste cap, Tu esti iubita mea si mult prea cunoscutul refren “da-i inainte cu tupeu” al piesei Pepita + multe alte surprize.
Biletele se gasesc in format electronic, pe iabilet.ro, si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.
Biletele au următoarele preţuri:
- 70 de lei, cu loc VIP în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)
- 50 de lei, cu loc la masă, în sală
Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 50 de lei.
Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul Herăstrău - Şoseaua Kiseleff, nr. 32. Locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare.
Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Magic FM.