Publicat: 15 Mai, 2015 - 15:13

BestMusic Live Concerts îi invită pe bucureşteni la Hard Rock Cafe, joi, 21 Mai, începând cu ora 21:30, la un concert susţinut de trupa Byron.

 

În cei opt ani de activitate, membrii formaţiei Byron au lansat patru albume, au demarat proiecte marete pe care le-au şi finalizat (DVD-ul unplugged, DVD-ul de la Salina Turda, concursul Byron – Rock Your High School, musical-ul Nevestele Vesele din Windsor), nemaivorbind de numărul mare de concerte susţinute la festivaluri de renume sau în cluburi.

Trupa Byron a susţinut în 2013 turneul naţional intitulat sugestiv “30 de secunde de turneu”, onorând moştenirea bilingvă a celui mai recent album de studio, “30 Seconds of Fame/ 30 de secunde de faimă”. Pe lângă albumul “30 de secunde de faimă”, cu piese proprii şi texte traduse de 6fingers şi Dan Byron, trupa a lansat în 2011 şi albumul “Perfect” şi a realizat “Rămâi cu mine”, o colaborare cu serialul cu acelaşi nume de pe HBO.

Byron înseamnă: Dan Byron (voce, chitară, flaut), 6fingers (voce, clape, chitară), Laszlo Demeter (chitară bass) şi Dan Georgescu (tobe).

Biletele pot fi găsite pe iabilet.ro şi în reţeaua fizică iaBilet (Magazinele Muzica, Uman, IQ BOX, terminalele ZebraPay, Senia şi Perfect Tour) şi la Hard Rock Cafe, inclusiv în ziua concertului la intrare şi costă 40 de lei cu loc la masă (fumători sau nefumători, cu sau fără loc) şi 60 de lei - VIP cu loc la masă în faţa scenei.

Puncte fizice de vânzare iaBilet pentru Bucureşti:

- Reteaua de 1500 de terminale ZebraPay (disponibile in toata tara: zebrapay.ro/locatii)

- Reteaua de magazine IQ Box din toata tara

- Magazinele UMAN din Băneasa Shopping City (etaj) şi Piaţa Romană (George Enescu 30 colţ cu Magheru lângă McD)

- Magazinul Muzica de pe Calea Victoriei

- Agenţiile Perfect Tour - Str. Theodor Aman, Nr. 11 şi Calea Victoriei 100

-Hard Rock Cafe

EXTRA

- Aplicaţia de IOS sau Android iaBilet
- de pe varianta de mobile IaBilet - m.iabilet.ro

Pe iaBilet.ro se pot comanda bilete plătind cu cardul, paypal sau pe factura Vodafone sau se pot comanda bilete ramburs cu plata cash la livrare prin Fancourier în 24 de ore oriunde în ţară. Biletele în format electronic pot fi scanate atât printate cât şi de pe tableta sau smartphone.

Un eveniment BestMusic Live Concerts

 

Localizare: 

Geolocation is 44.4267674, 26.1025384