Publicat: 11 Noiembrie, 2014 - 15:58
Share

Legenda rockului românesc, trupa Cargo, va susţine la Hard Rock Cafe, joi, 20 noiembrie, începând cu ora 21:30, un concert extraordinar organizat de BestMusic şi Metalhead.

 

După show-ul sold out de la Arenele Romane, "Noaptea Vrăjitoarelor", la cererea fanilor, BestMusic şi trupa au hotărât de comun acord să mai ofere încă un concert pentru cei care nu au prins bilete pe 30 Octombrie.

Înfiinţată la Timişoara, în 1985, Cargo a revoluţionat rock-ul romanesc printr-al său hard rock, încă de la primul album “Povestiri din gară”. Succesul l-au cunoscut cu albumul din 1995, "Destin", iar gloria absolută, în 1998, de Sânziene, când au lansat "Ziua Vrăjitoarelor" şi o broşură intitulată "Jurnal de bord", cu texele tuturor cântecelor şi biografia oficială a trupei. La începuturile anilor 2000 se lansează "Bagă-ţi minţile în cap", sub egida Media Pro Music, iar în 2007 au lansat un album “Best Of” intitulat "XXII", ce conţine 22 dintre piesele trupei. Cele mai recente single-uri ale trupei “Nu mă lăsa să-mi fie dor” şi “A 5-a dimensiune” s-au bucurat în 2013 de un succes enorm la public. “A 5-a dimensiune” vorbeşte "despre panica oamenilor cu privire la sfârşitul lumii, la trecerea dintr-o dimensiune în alta”, a spus Adi Barar, chitaristul trupei. “În plus, în piesă este vorbă şi despre dorinţa de eliberare a omului modern din jungla vieţii moderne, într-o altă lume, într-o altă dimensiune”, a completat Florin Barbu, bassistul Cargo. 

Cargo înseamnă Adi Barar – chitară, Adrian Igrisan (baciu)- voce, Tavi Pilan- tobe, Ionuţ Carja – clape şi Florin Barbu – bass. Mai multe informaţii despre artişti se pot găsi pe pagina oficială de Facebook a formaţiei: facebook.com/cargorock

Pe 20 Noiembrie, la Hard Rock Café, fanii vor putea asculta piese precum: “Ziua Vrăjitoarelor”, “Anarhia”, “Dacă ploaia s-ar opri”, “Aproape de Voi”, "Nu mai am ţigări" şi multe altele.

Biletele pentru concertul CARGO din Hard Rock Cafe pot fi găsite online exclusiv pe iabilet.ro şi în magazinele Muzica, Uman, Senia şi Perfect Tour, dar şi la Hard Rock Cafe, inclusiv în ziua concertului, la intrare, la preţul de 50 de lei - cu loc la masă - şi 70 de lei - VIP, cu loc la masă în faţa scenei.

Puncte de vânzare fizice pentru Bucureşti: magazinele UMAN din Băneasa Shopping City (etaj) şi Piaţa Romană (George Enescu 30 colt cu Magheru), magazinul Muzica, agenţiile Perfect Tour - Str. Theodor Aman, Nr. 11 si Calea Victoriei 100, Hard Rock Cafe, aplicaţia de IOS sau Android IaBilet, de pe varianta de mobile IaBilet - m.iabilet.ro

Un eveniment prezentat şi organizat de METALHEAD şi BestMusic Live Concerts şi oferit de PURCARI

 

Localizare: 

Geolocation is 44.4325, 26.103889