Publicat: 9 Septembrie, 2016 - 12:41
Share

Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) îi anunţă pe călători că, în seara zilei de duminică, 11 septembrie 2016, un autobuz de pe linia turistică Bucharest City Tour le va oferi o surpriză.

Cei care se vor călători cu autobuzul pregătit de membrii Asociaţiei Arta Nu Muşcă vor găsi pe geamuri şi pe scaune scrisori motivaţionale (plicuri sigilate, în care vor fi scrise caligrafic mesaje pozitive), cu scopul de a însufleţi publicul pe circuitul turistic. Tot pentru o bună dispoziţie, pe platforma superioară, Muse Quartet va oferi un concert de muzică clasică.

Autobuzul astfel împodobit va pleca la ora 18, pe traseul: Piaţa Presei - Muzeul Satului - Arcul de Triumf – Piaţa Victoriei - Piaţa Revoluţiei – CEC – Palatul Parlamentului – Piaţa Unirii, cu întoarcere la: Universitate – Piaţa Romană – Piaţa Charles de Gaulle – Parc Herăstrău – Muzeul Satului – Piaţa Presei.

Prin efort propriu, membrii asociaţiei au pregătit 200 de epistole cu sigiliu, adresate călătorilor cu scopul de a le aduce un zâmbet. De asemenea, fiecare destinatar este încurajat să păstreze scrisoarea sau să transmită bucuria către un alt călător.

RATB îşi reafirmă ataşamentul faţă de călători, încurajând totodată iniţiativele culturale, cu scopul de a oferi servicii de calitate.

 

Biroul Relaţii Publice