Publicat: 14 Decembrie, 2016 - 20:18
Share

Eveniment în premieră națională datorită aranjamentului muzical unic și numărului de interpreți

Centrul de Cultură 'Bena' Alba vă invită la sfârșitul acestei săptămâni la un concert extraordinar de colinde. Evenimentul se va desfășura duminică, 18 decembrie, începând cu ora 18,00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, și va fi o premieră națională ca număr de interpreți participanți dar și ca aranjament muzical.

În cadrul concertului vor evolua aproape 100 de artiști care vor aduce în fața publicului albaiulian colinde tradiționale românești într-un aranjament muzical unic, pus în scenă pentru prima dată în țară. Conducerea muzicală și scrierea întregului aranjament muzical sunt asigurate de profesorul Alexandru Pal.

Am vrut să încheiem într-un mod unic acest an plin în evenimente culturale și am pregătit un concert excepțional de colinde tradiționale românești. Vor aduce vestea curată a Nașterii Domnului artiști de renume într-un aranjament muzical unic, evenimentul fiind cu adevărat o premieră națională. Ne bucurăm să ne fie aproape 100 de artiști îndrăgiți, păstrători ai valorilor populare românești, ai cântecului și colindelor noastre tradiționale' a spus profesorul Alexandru Pal, managerul Centrului de Cultură 'Augustin Bena' Alba.

Concertul de colinde al Centrului de Cultură 'Augustin Bena' Alba este precedat de un alt eveniment — Târgul de Crăciun al Meșterilor Populari, care va avea loc în foaierul Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia. La târg vor participa meșteri populari din județele Alba, Sibiu, Cluj, Maramureș, Hunedoara, București, Teleorman și Mureș. Cele două evenimente sunt organizate de Consiliul Județean Alba și Centrul de Cultură 'Augustin Bena' Alba.

 

Localizare: 

Geolocation is 46.0823371, 23.5690265000001