6 decembrie 2021

Concert folcloric

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Orchestra Populară „Flacăra Prahovei”, condusă de dirijorul Marian Dovîncă, vă aşteaptă sâmbătă, 24 aprilie, de la ora 18.00, la un concert în care îi veţi putea asculta pe Gelu Voicu, Traian Frîncu, Gigi Stoica, Adriana Deaconu şi Violeta Barac-Visarion. Invitaţi sunt Mariana Muşa Trăscău, Constantin Tabac şi Ansamblul de Dansuri „Doina Prahovei”, coordonat de coregraful Marian Marinică. Prezintă Violeta Barac Visarion.

Concertul se va desfăşura FĂRĂ public şi va fi transmis integral live pe Virtual Concert Hall. Bilete virtual, aici: https://virtualconcerthall.ro/produs/bilet-virtual-transmisie-live-concert-folcloric-24-aprilie-2021/

Concertele cu public ale Filarmonicii „Paul Constantinescu” au fost suspendate, în această perioadă, în conformitate cu prevederile Hotărârii nr 33/19.04.2021 a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

ATENŢIE! Din motive obiective independente de organizatori, concertul extraordinar TheSuper4 a fost amânat ca urmare a prevederilor Hotărârii 27/03.04.2021 a Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă. Evenimentul a fost reprogramat, urmând să aibă loc pe 15 iunie 2021. Biletele deja achiziţionate rămân valabile atât pentru prezenţa fizică în sală cât şi pentru vizionarea pe platforma Virtual Concert Hall.

Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă aşteptăm, pe 15 iunie 2021, la super concertul „The Super 4”!