Publicat: 5 Ianuarie, 2017 - 19:34
Share

INNA, solista ce şi-a câştigat renumele de ambasador muzical al României în lumea întreagă, concertează alături de trupa sa live la Hard Rock Cafe, joi, pe 12 Ianuarie, de la ora 21:30, fanii urmând a asista la un show unde toate hiturile ce au propulsat-o în galeria starurilor mondiale vor fi reinterpretate cu chitară, bass, tobe şi clape, în cadrul unui eveniment de senzaţie.

 

INNA este prima solistă din Europa ce a depăşit pragul de un miliard de vizualizări pe YouTube, iar portofoliul ei nu se limitează doar la acest record. În decursul unei cariere fulminante de doar 7 ani, INNA a primit două distincţii MTV Europe Music Awards şi peste 13 premii i-au fost acordate în cadrul ceremoniilor MTV Romania Music Awards.

Biletele se găsesc în format electronic pe iabilet.ro, în reţeaua fizică de 1800 de puncte iabilet.ro/retea, adică în Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman si IQ BOX, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara, la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele preţuri:

- Cu loc la masa in sala: 110 lei (numar limitat de bilete)
- Fara loc, in fata scenei pe ringul de dans: 69

Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul Herăstrău - Şoseaua Kiseleff, nr. 32, locaţia dispunând şi de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM