Publicat: 12 Februarie, 2018 - 19:54

Membrii legendarei trupe Judas Priest revin la București pe 22 Iulie, la Romexpo, unde vor susține un concert în aer liber, în cadrul turneului Firepower, pentru a prezenta o producție fantastică, total nouă, publicului din România - un melanj de rock, ecrane led, pe o scenă gigant cu mulți decibeli și aceeași muzică heavy metal care ne încântă încă din anii '70, în cadrul unui eveniment marca Metalhead.

Judas Priest este, cu siguranță, una dintre legendele scenei metal internaționale. Cu peste 40 de ani de activitate, cu un Grammy câștigat pentru 'Best Metal Performance' și cu ultimul material, 'Redeemer of Souls' pe prima poziție în US Billboard Top 200, Judas Priest ține în continuare stindardul sus după cele patru decenii de activitate.

Formată la începutul anilor '70 în Birmingham de către K.K. Downing și Ian Hill, în '74 li s-a alăturat Rob Halford și Glenn Tipton, astfel cristalizându-se nucleul trupei. După câteva încercări discografice precum 'Rocka Rolla' și 'Sad Wings of Destiny', au urmat patru albume care au transformat Judas Priest într-o formație etalon. Tot Judas a fost una dintre primele formații care au popularizat hainele și accesoriile din piele în rândul comunității metal. Anii '80 aduc deja maturizarea formației cu albume precum 'British Steel', 'Point of Entry', 'Screaming for Vengance' și 'Defenders of the Faith'. A doua jumătate a anilor '80 i-a găsit pe Judas Priest abordând o latură mai melodică a hard rock-ului cu albume precum 'Turbo' și 'Ram it Down'.

Totul a culminat cu 'Painkiller' în 1990, album considerat de multi specialiști, dar și fani ca fiind cheia de boltă a discografiei britanicilor.

În prezent, membrii Judas Priest pregătesc un nou album care va fi lansat în prima parte a anului 2018.

Biletele se găsesc în format electronic pe iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara.

Biletele au următoarele prețuri, oferta earlybird fiind valabilă până pe 9 Martie:

- earlybird: 280 lei - Categoria A, 175 lei - Categoria B, 149 lei - Categoria C, 129 lei - Categoria D
- presale: 300 lei - Categoria A, 195 lei - Categoria B, 169 lei - Categoria C, 149 lei - Categoria D
- la intrare: 320 lei - Categoria A, 210 lei - Categoria B, 189 lei - Categoria C, 159 lei - Categoria D

Categoria A - cu loc pe scaun in tribuna VIP. (doar 1000 de bilete)
Categoria B - fara loc, in fata scenei (doar 1000 de bilete)
Categoriile C si D - in spatele categoriei B, fara loc (4000 de bilete)

Harta pozitionare: http://bit.ly/hrmxp

Copiii cu vârsta sub 7 ani au acces gratuit doar în categoriile B, C si D si trebuie sa fie insotiti de un adult posesor de bilet valid.

Locurile pe scaune in categoria A se ocupa in ordinea sosirii la locatie, acestea neavand numere alocate

Concertul are loc in aer liber! Consultati programul final al evenimentului pe Facebook sau pe metalhead.ro cu 3 zile inainte de concert.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM

 
 

Tag-uri Nume: