Publicat: 22 Septembrie, 2016 - 15:30
Share

Sâmbătă, 8 Octombrie, Mirabela Dauer va oferi o seară fantastică fanilor săi, cu ocazia concertului pe care îl va susţine, de la ora 19.00.

Nostalgicii vor avea ocazia să reasculte, live, piese care le-au marcat copilăria sau tinereţea, precum "Ce dor mi-a fost de ochii tăi", "Grădina lui Ion", "Dormeau pe-o frunză două stele" sau "Te-aştept să vii (Fotoliul din odaie)", în cadrul unui spectacol care va începe la ora 19.00, dar pentru care intrarea va începe de la ora 18.00.

Cea care, pe când era elevã, a început sã cânte, în vacanţe, în restaurante, piese din repertoriul Ritei Pavone, întorcându-se acasã, de fiecare dată, la ora 21:00, pentru a nu afla nimeni că ea cântase în localuri, s-a lansat pe scenã sub numele de Bella Scory, de la Scortaru, numele de fatã, apoi, după căsătoria cu Dauer, Mirabela şi-a păstrat numele de Mirabela Dauer chiar şi după divorţul de acesta, iar cea dintai piesã de muzicã usoarã care i-a fost încredinţatã de compozitorul Ion Cristinoiu este melodia "Taina nopţii".

Piesa "Te aştept să vii", cunoscutã şi sub numele de "Fotoliul din odaie", scrisă de compozitorul Ionel Tudor pe versuri scrise de soţia sa, Andreea Andrei, a devenit în scurt timp de la lansare un şlagãr îndrãgit, aflat pe buzele tuturor, fanii artistei având ocazia să cânte, împreună cu aceasta, "Te aştept să vii" şi multe alte piese cunoscute în cadrul spectacolului din data de 8 Octombrie.

Mesele trebuie eliberate până cel târziu ora 21:30, deoarece, începând cu ora 22:00, va avea loc un alt show în locaţie.

Biletele au preţurile de: 15 LEI - Categoria B - acces general cu loc la masă - şi 25 LEI - Categoria A - în faţa scenei cu loc la masă - şi pot fi cumpărate online, de pe bilete.ro şi iabilet.ro, şi fizic de la Berăria H sau din magazinele InMedio şi Germanos, precum şi de la intrarea localului, în seara evenimentului.