Publicat: 9 Martie, 2015 - 15:18
Share

După ce joi, pe 12 Martie, Alina Manole aniversează 6 ani de Luna Pătrată, BestMusic Live Concert îi invită pe bucureşteni la Hard Rock Café şi vineri, 13 Martie, începând cu ora 22:30, la un concert cu Mircea Baniciu & Band.

 

Mircea Baniciu este un nume de referinţă în muzica românească, ce şi-a început cariera ca solist vocal al trupei Phoenix, lansând hituri nemuritoare. Ulterior, şi-a continuat activitatea solo şi a lansat 4 albume, iar după '90 a fondat trupa Pasărea Colibri, alături de care a scris o noua poveste de succes. Are la activ 4 albume solo, 6 albume cu Phoenix si 5 albume cu Pasarea Colibri.

Alături de trupa sa, Mircea Baniciu revine la Hard Rock Cafe si promite un spectacol select cu cele mai cunoscute piese din repertoriul sau.

Biletele pentru concertul BestMusic cu Mircea Baniciu din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe iabilet.ro, in reteaua IaBilet (Mag. Muzica, Uman, Senia si Perfect Tour), dar si la Hard Rock Cafe, precum si in ziua concertului, la intrare. la preţul de 60 de lei cu loc la masa (fumatori sau nefumatori, cu sau fara loc) si 80 de lei VIP cu loc la masa in fata scenei.

Puncte de vanzare fizice pentru Bucuresti:

- Magazinele UMAN din Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30 colt cu Magheru langa Mac)
- Magazinul Muzica de pe Calea Victoriei
- Agentiile Perfect Tour - Str. Theodor Aman, Nr. 11 si Calea Victoriei 100
- Hard Rock Cafe
- Aplicatia de IOS sau Android iaBilet

Pe iaBilet.ro se pot comanda bilete platind cu cardul, Paypal sau pe factura la Vodafone sau se pot comanda bilete ramburs cu plata cash la livrare prin Fancurier în 24 de ore oriunde in tara. Cumpararea de bilete de pe iaBilet.ro asigura automat si rezervarea la masă. Biletele in format electronic pot fi scanate atât printate cat si de pe tableta sau smartphone.

 

 

Localizare: 

Geolocation is 44.4267674, 26.1025384