Publicat: 9 Februarie, 2013 - 12:12
Share

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, Direcția 5 și REDD’S organizează un concert special: Valentine’s Love Story

Direcția 5: două evenimente de Valentine's Day la Teatrul Național și Cinema Patria! REDD’S, Sprint Media și Bestmusic.ro te invită pe 11 februarie cu ocazia Zilei Îndrăgostitilor, la un eveniment cu totul și cu totul special oferit de una dintre cele mai iubite trupe de top românești, Directia 5!
În cadrul evenimentelor Valentine’s Love Story, Marian Ionescu și trupa Directia 5 vă promit un show cu totul și cu totul special la Teatrul Național din București, în cadrul unui eveniment dedicat unei zile deosebite pentru toți românii care iubesc.
Biletele la Valentine’s Love Story din data de 11 februarie (Teatrul Național București) se pot procura după cum urmează:
În format electronic pe www.iabilet.ro și www.bestmusic.ro cu reducere:
-   90 lei – în zonele B,C și în balcoane
-   140 lei – VIP și în cele 4 Loje
-   190 lei - Premium în fața scenei
Plătești cu cardul sau cu Paypal și primesti biletele direct pe e-mail. Le printezi sau vii cu smartphone-ul direct la intrare. Poți comanda de la 1 la 20 de bilete. Mai simplu de atât nu se poate!
În format fizic la casele de bilete de la Teatrul National și la Hard Rock Café (începând cu 22 decembrie).
Prețurile sunt:
-   100 lei – în zonele B,C și în balcoane
-   150 lei – VIP și în cele 4 Loje
-   200 lei - Premium în fața scenei
Al doilea eveniment Valentine’s Love Story” susținut de Directia 5 va avea loc pe 14 februarie, chiar de Valentine’s Day, la Cinema Patria din București! Biletele, la aceleasi preturi, se gasesc pe www.iabilet.ro, la Cinema Patria si la Hard Rock Café.
Valentine’s Love Story este un eveniment prezentat de Kanal D și Magic Fm, și organizat de Sprint Media și Bestmusic.ro.
Evenimentul este sponsorizat de REDD’S, berea preferată a femeilor  Iar pentru că februarie este luna iubirii, REDD’S dorește să le mulțumească femeilor pentru modul frumos în care își exprimă iubirea față de cei apropiați în fiecare zi. Îți provocăm curiozitatea și te invităm să urmărești pagina oficială de Facebook REDD’S pentru a afla cum poți câștiga bilete la eveniment.