Publicat: 28 Septembrie, 2016 - 18:40
Share

Vineri, 4 noiembrie, îndrăgita trupă Zdob şi Zdub vine la Berăria H pentru un concert-eveniment, care va începe de la ora 23.15.

Înfiinţată în 1994 de un grup de prieteni din Străşeni, Republica Moldova, Zdob şi Zdub combină hardcore-ul şi folclorul românesc/moldovenesc într-un mod unic şi elegant, oferind un show live spectaculos, catalogat ca etno-rock, cu influenţe hip-hop, drum'n'bass, jungle, punk. O trupă şarmantă, care lasă urme adânci în istoria muzicală a Moldovei,

Zdob şi Zdub a reprezentat Republica Moldova la concursul muzical Eurovision 2005, unde s-a clasat pe locul 6, cu îndrăgita piesă "Bunica bate doba", şi la Eurovision 2011, cu "So Lucky".

Trupa Zdob şi Zdub a cântat în deschiderea unor concerte cu formaţii şi artişti de renume mondial, precum Red Hot Chili Peppers, Emir Kusturica & No Smoking Orchestra, Biohazard, Rollins Band, Rage Against The Machine, Soulfly, The Garbage, Fun Lovin' Criminals sau Linkin Park.

Zdob şi Zdub a intrat în acest an cu un cadou pentru publicul său – un clip la piesa "Sunt hoinar, sunt lăutar", care, în luna Mai, a urcat pe primul loc la cel mai mare post de muzica rock din Rusia, Nashe radio.

Biletele, în presale, au preţ redus până pe data de 5 Octombrie: 30 LEI - Categoria C - părţile laterale cu loc la masă, 45 LEI - Categoria B - acces general cu loc la masă, 80 LEI - Categoria A - în faţa scenei cu loc la masă.

Biletele pot fi cumpărate online, de pe iabilet.ro si bilete.ro, şi fizic - de la Berăria H sau din magazinele InMedio şi Germanos

Pentru acest eveniment rezervările se preiau doar după achiziţionarea biletelor, la numărul 0725 345 345 sau printr-un e-mail, la vreau @ berariah.ro