Publicat: 19 Aprilie, 2014 - 09:47

Concertul trupei australiene The Cat Empire, anunţat iniţial pentru prima zi a festivalului B’ESTFEST Summer Camp, se va desfăşura la Arenele Romane, data rămânând neschimbată, respectiv 31 Iulie.

 

Show-ul trupei australiene de ska-jazz confirmat pentru vara aceasta la Bucureşti în cadrul B’ESTFEST Summer Camp, se va desfăşura la Arenele Romane, biletele putând fi achiziţionate online de pe myticket.ro, iar, în perioada următoare, şi din reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu, casa de bilete a Sălii Palatului si de pe iabilet.ro. Biletele sunt disponibile la doua categorii de pret, respectiv 80 si 130 de lei, abonamentele achizitionate pentru festivalul B’ESTFEST Summer Camp pastrandu-si valabilitatea si pentru acest eveniment, fiind insa necesara preschimbarea lor in bilete. Pentru acest lucru, posesorii abonamentelor pot contacta direct membrii echipei Myticket.ro la numerele de telefon 0722 704 191 / 0720 245 383, sau la adresa de email office @ myticket.ro.

The Cat Empire este una dintre cele mai efervescente trupe live ale ultimilor ani, show-urile sale fiind extrem de apreciate. Cu sase muzicieni la voce, percutie, trompeta, bas, clape si turntables, concertele The Cat Empire sunt o explozie de energie in care ritmurile de jazz, funk, rock se imbina perfect cu influente latino, reggae, ska sau dub. Muzica lor nu este doar un cocktail de sonoritati vibrante, ci si un manifest cultural fata de spargerea barierelor muzicale, geografice si lingvistice, fiind promotorul unei vieti simple, lipsite de griji, eliberata de presiunea consumerismului ce caracterizeaza timpurile in care traim.