Publicat: 30 Iulie, 2012 - 16:39
Share
După ce inițial a fost programat pe Național Arena

Organizatorii concertului Lady Gaga de la București au anunțat că evenimentul se va muta de pe Arena Națională în Piața Constituției! Data concertului, 16 August, rămâne neschimbată, în schimb vom avea disponibilă o nouă categorie de bilete în picioare.

Decizia a fost luată din considerente de ordin logistic, deoarece pregătirea producției necesită mult mai mult timp decât s-a estimat inițial, astfel că meciul dintre FC Dinamo și FC Barcelona, programat cu doar câteva zile înainte de concert, ar fi fost afectat, au explicat organizatorii.

Set-up-ul evenimentului va include locuri în tribune, acestea fiind adaptate la categoriile de bilete vândute deja pentru Arena Naţională, şi renumerotate corespunzător. Prin schimbarea locației se va pune în vânzare o nouă categorie de bilete, “Gazon C”. Este vorba de locuri în picioare, care vor fi puse în vânzare marți și vor putea fi achiziționate până vineri, 6 august la prețul de 70 de lei, până pe 15 august cu 90 de lei și în ziua evenimentului, la intrare, cu 110 lei.