Publicat: 8 Decembrie, 2012 - 11:09
Share

Cea de a doua reprezentaţii a concertului extraordinar de Crăciun pe care Corul MADRIGAL îl va susţine pe 9 Decembrie la Ateneul Român se apropie de epuizarea biletelor, la numai o săptâmână de la punerea în vânzare a acestora.

Corul Naţional de Cameră MADRIGAL, dirijat de această dată de Voicu Popescu, va prezenta pentru prima dată în concert, integral şi în succesiunea originală, primul disc de colinde româneşti realizat pe vinyl în urmă cu 45 de ani, sub bagheta dirijorului- fondator MARIN CONSTANTIN. Colindele MADRIGALULUI, ascultate pe ascuns în vremea comunismului, şi-au câştigat în timp statutul de concerte tradiţionale de Crăciun, fiind susţinute, fără întrerupere, în fiecare an din perioada postdecembristă.

În partea a doua a concertului, recunoscuta formaţie corală MADRIGAL va prezenta publicului, în premieră, lucrarea “Navidad nuestra” de Ariel Ramirez şi “Gloria” din Missa Criolla de acelaşi autor argentinian. Astfel în Ateneul Român vor răsuna bucuriile şi nostalgiile Serii de Crăciun aduse de cântări interpretate în limba spaniolă şi acompaniate de instrumente specifice spaţiului latino-american.

Organizatorii recomandă celor care îşi doresc să nu piardă această feerie muzicală a sezonului rece să se grăbească în privinţa achiziţionării biletelor. 

Pentru reprezentația de la ora 16.00 mai sunt încă în vânzare bilete la preţul de 150 RON.
 
Biletele pentru concertele MADRIGAL găzduite de Ateneul Român în data de 9 decembrie sunt disponibile în toată reţeaua BILETOO. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe www.Biletoo.rowww.blt.rowww.bilete.ro, www.myticket.ro


Concertul Corului Naţional de Cameră MADRIGAL din Bucureşti va fi urmat de un turneu național, ce va include următoarele oraşe:

11 Decembrie - Braşov - Sala Reduta
12 Decembrie - Ploieşti - Casa de cultură a Sindicatelor
13 Decembrie - Constanţa - Casa de Cultură a Sindicatelor
17 Decembrie - Timişoara - Opera Română
18 Decembrie - Cluj Napoca - Opera Română
21 Decembrie - Piteşti - Casa de cultură a sindicatelor
22 Decembrie - Galaţi - Casa de cultură a sindicatelor
23 Decembrie - Iaşi - Opera Română

Biletele pentru concertele din ţară se găsesc la casele de bilete ale sălilor de spectacol din fiecare oraş.