Publicat: 25 Noiembrie, 2012 - 17:09
Share

Cererile de bilete pentru concertul pe care Mark Knopfler, fondatorul trupei Dire Straits, îl va susţine la Bucureşti în primăvara anului următor au devenit tot mai numeroase, categoria VIP fiind deja aproape epuizată. Show-ul Mark Knopfler programat pe 25 Aprilie 2013, la Sala Palatului, se anunta a fi o experienta cu adevarat unica, publicul având şansa de a asculta live atât piese din repertoriul solo al artistului, cât şi hituri ale celebrei Dire Straits.
 
Tot mai mulţi fani Mark Knopfler se grăbesc să cumpere bilete pentru a-şi vedea artistul preferat în concert, cele VIP, de 595 lei, respectiv 395 lei fiind în prezent cele mai căutate, doar câteva locuri rămânând disponibile în cadrul acestor două categorii. Cei care nu vor să rateze unul dintre cele mai aşteptate show-uri ale primăverii mai au la dispoziţie bilete şi în alte trei categorii de preţ, respectiv 130, 195 şi 285 de lei, în funcţie de distanţa faţă de scenă, acestea putând fi achiziţionate în continuare de pe MyTicket.ro şi în magazinele Diverta.

În luna Septembrie a acestui an, Mark Knopler a lansat un nou material discografic, Privateering, fiind primul dublu-album din cariera sa de peste 35 de ani. În prezent, artistul se află într-un turneu în Statele Unite alături de Bob Dylan, urmând ca în 2013 să se întoarcă în Europa pentru propriul turneu. România este prima oprire a acestuia, următoarele ţări din traseul european fiind Turcia, Bulgaria, Serbia, Italia şi Slovenia.
Concertul Mark Knopfler de la Bucureşti este organizat de Emagic şi va avea loc pe data de 25 Aprilie 2013, la Sala Palatului, biletele rămase disponibile putând fi achiziţionate în continuare de pe MyTicket.ro şi din magazinele de specialitate.

Autor: Călin Angheluţă