Publicat: 30 Iunie, 2016 - 14:16
Share

Complexul de vară Arena Platoș Păltiniș și-a deschis porțile weekendul trecut. În fiecare sfârșit de săptămână, cei mici dar și cei mari au acum o paletă largă de activități la dispoziție pentru a se putea bucura de aerul curat al munților Cindrel și fără să se plictisească. Aproape 20 de atracții diferite, de la tiroliană la trasee de bicicletă, de la bile imense de zorbing la sărituri spectaculoase pe bagjump, oferă amuzament pentru toate categoriile de vârstă.
Cea mai inedită dintre distracțiile complexului de vară rămâne însă sania de vară, principala atracție a parcului de distracții. Sâmbătă, temerarii cu dor de iarnă și cu poftă de adrenalină se pot întrece într-un concurs de sanie ce se anunță tare spectaculos. Programul zilei de concurs începe cu înscrieri și antrenamente, programate între orele 10 și 12. La ora 12 vor avea loc antrenamentele oficiale, în care concurenții se vor putea acomoda cu sania, cu sistemul de frânare și vor studia traseul de concurs după care la ora 13 va începe competiția propriu-zisă. Concursul este structurat pe două categorii de vârstă, 7-14 ani și peste 14 ani. 
Premiile sunt pe măsură. Locul 1 va câștiga un skipass de sezon pentru sezonul de iarnă la Arena Platoș Păltiniș, locul 2 un abonament de o zi cu care va putea încerca toate atracțiile complexului de vară iar locul 3 un pachet de trei ture cu sania de vară ce poate fi folosit pe durata întregului sezon. Taxa de participare la concurs este de 30 de lei. 

Parteneri: Kiss FM, Scott, Shimano, Kenda, Five/Ten, Benjamin.ro, DirtBike, Hohe Rinne Păltiniș, Vila Păltiniș, Vila Ștefana, Pensiunea Two Brothers Concept, Vila Romanița, Pensiunea Rafael, Pensiunea Romantic, Pensiunea Victoria, Air Adrenaline, Decathlon, Cabana Aria, Crucea Roșie Sibiu. 

►    Sâmbătă, temerarii se întrec într-un concurs de sanie. În mijlocul verii
►    Concursul începe la ora 13.