18 august 2022

Concurs pentru ocuparea a peste 70 de posturi vacante

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) SA anunţă, marţi, organizarea concursurilor pentru ocuparea mai multor posturi vacante de instalator (25), sudor (10), muncitor necalificat (25), electrician (10), zidar (2).

„Avem nevoie de oameni care ştiu sau care vor să înveţe meserie. În ultimul an am organizat şi am reluat numeroase concursuri, pentru a acoperi deficitul accentuat de personal cu care se confruntă, de mai mult timp, compania. Ştim că piaţa muncii din România trece prin cea mai complexă perioadă din ultimii douăzeci de ani, iar deficitul de forţă de muncă se accentuează, însă pentru rezolvarea problemelor acestui sistem este nevoie de personal specializat. Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti susţine formarea profesională a muncitorilor necalificaţi, asigurând pregătirea, calificarea şi mentoratul celor care îşi doresc un loc de muncă”, susţine Directorul General CMTEB, Claudiu Creţu.

Înscrierea la concurs, se face până la data de 15 iulie 2022. Condiţiile de înscriere şi participare la concurs se găsesc pe site-ul CMTEB S.A., accesând următorul link: https://www.cmteb.ro/anunturi-angajare.php, precum şi la sediul companiei din strada Cavafii Vechi, nr. 15, sector 3, Bucureşti. Persoanele interesate pot obţine informaţii suplimentare la numerele de telefon: 0372.148.029/0732.990.461 – Serviciul Resurse Umane.

Vă aşteptăm să faceţi parte din echipa noastră!