17 octombrie 2021

Concurs pentru ocuparea funcţiei de manager la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu

Distribuie pe rețelele tale sociale:

În demersul de organizare a unei activităţi medicale de calitate, centrată pe pacient şi pe nevoile acestuia, pe siguranţa tuturor celor care beneficiază de serviciile medicale spitaliceşti precum şi pe siguranţa întregului personal, unul dintre cele mai importante aspecte este activitatea de management. Din acest motiv pentru şi din dorinţa ca mesajul nostru să ajungă la un număr cât mai mare de potenţiali candidaţi, vă readucem în atenţie anunţul privind organizarea concursului pentru postul de manager al SCJU Sibiu, cu rugămintea de a-l disemina către public.

Concursul pentru ocuparea funcţiei de manager la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu este organizat de către Consiliul de Administraţie al unităţii sanitare, aflată în subordinea Consiliului Judeţean Sibiu. Concursul se va desfăşura în două etape: verificarea condiţiilor stabilite şi susţinere şi evaluarea proiectului de management.

Calendarul concursului este următorul:
– 28.04, orele 09.00 – 14.00 – cei interesaţi pot efectua o vizită în cadrul spitalului, sub îndrumarea directorului medical, pentru a se informa cu privire la problemele de la faţa locului;
– 18.05.2021, orele 08.00 – 15.00 – depunerea dosarelor şi proiectelor de management;
– 20.05.2021 – verificarea dosarelor;
– 02.06.2021 – susţinerea proiectului de management de către candidaţi;
– 08.06.2021 – afişarea rezultatului.

Cei interesaţi trebuie să fie absolvenţi de învăţământ superior în unul dintre domenii: medical, economic – financiar sau juridic. De asemenea, trebuie să fie absolvenţi de cursuri de perfecţionare, agreate de Ministerul Sănătăţii, în management sau management sanitar sau trebuie să deţină diplomă de master sau doctorat în management sanitar, economic, administrativ, şi să aibă o vechime de cel puţin 2 ani pe posturi cu studii superioare. Dosarul de concurs împreună cu proiectul de management se pot depune la sediul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu (Bdul Corneliu Coposu, nr.2-4) în data de 18.05.2021, între orele 8 – 15. Până la depunerea dosarului, candidaţii pot efectua o vizită în cadrul spitalului, în data de 28.04.2021, între orele 9-14. Aceştia vor fi însoţiţi de directorul medical care îi va informa asupra problemelor specifice ale secţiilor din cadrul spitalului. În data de 26.05.2021, pe pagina de internet a spitalului se vor publica proiectele de management, iar în perioada 28.05 – 01.06.2021, pe adresa de e-mail concursmanager@scjus.ro, persoanele interesate pot transmite întrebări referitoare la proiectele de management ale candidaţilor. Susţinerea proiectului se va desfăşura în data de 02.06.2021, ora 10. Detaliile privind documentele necesare, calendarul complet al concursului, precum şi bibliografia şi tematica pentru proiectul de management sunt publicate în Monitorul Oficial, Partea a III-a şi pe următoarele pagini web:

– pe site-ul SCJU Sibiu la secţiunea Concursuri;
– pe site-ul CJ Sibiu, la secţiunea Locuri de Muncă;
– pe portalul: posturi.gov.ro.

Jur. Florin Neag
Manager interimar

Decebal Podăriţă
Purtător de cuvânt