17 octombrie 2021

Concurs pentru ocuparea funcţiei de manager la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Concurs pentru ocuparea funcţiei de manager la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu

18.05.2021 – Depunere dosar şi proiect de management

02.06.2021 – Susţinerea proiectului de management

08.06.2021 – Afişarea rezultatului final

Consiliul de Administraţie al Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, instituţie aflată în subordinea Consiliului Judeţean Sibiu, a lansat concursul pentru ocuparea funcţie de manager. Concursul se va desfăşura în două etape: verificarea condiţiilor stabilite şi susţinere şi evaluarea proiectului de management.

Cei interesaţi trebuie să fie absolvenţi de învăţământ superior în unul dintre domenii: medical, economic – financiar sau juridic.

De asemenea, trebuie să fie absolvenţi de cursuri de perfecţionare, agreate de Ministerul Sănătăţii, în management sau management sanitar sau trebuie să deţină diplomă de master sau doctorat în management sanitar, economic, administrativ, şi să aibă o vechime de cel puţin 2 ani pe posturi cu studii superioare.

Dosarul de concurs împreună cu proiectul de management se pot depune la sediul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu (B-dul Corneliu Coposu, nr.2-4) în data de 18.05.2021, între orele 8 – 15.

Până la depunerea dosarului, candidaţii pot efectua o vizită în cadrul spitalului, în data de 28.04.2021, între orele 9-14. Aceştia vor fi însoţiţi de directorul medical care îi va informa asupra problemelor specifice a secţiilor din cadrul spitalului.

În data de 26.05.2021, pe pagina de internet a spitalului se vor publica proiectele de management, iar în perioada 28.05 – 01.06.2021, pe adresa de e-mail concursmanager@scjus.ro, persoanele interesate pot transmite întrebări referitoare la proiectele de management ale candidaţilor. Susţinerea proiectului se va desfăşura în data de 02.06.2021, ora 10.

Detaliile privind documentele necesare, calendarul concursului, precum şi bibliografia şi tematica pentru proiectul de management sunt publicate în Monitorul Oficial, Partea a III-a şi pe următoarele site-uri:

pe site-ul SCJU Sibiu la secţiunea Carieră https://www.scjs.ro/anunturi/pdf/Anunt%20concurs%20manager%2004_2021/Anunt%20concurs%20manager%2004_2021.pdf,

pe site-ul CJ Sibiu, la secţiunea Locuri de Muncă – Oportunităţi de angajare la servicii subordonate https://www.cjsibiu.ro/wp-content/uploads/2021/04/Anunt-concurs-manager-scjus-042021.pdf,

pe portalul: http://posturi.gov.ro/post/manager-persoana-fizica-spitalul-clinic-judetean-de-urgenta-sibiu/

„Sperăm ca acest concurs să trezească interesul, astfel încât, competiţia să se finalizeze cu alegerea celui mai bun manager pentru spital. Proiectele spitalului trebuie continuate cu profesionalism şi dedicare pentru a creşte calitatea actului medical şi pentru a spori încrederea oamenilor în tot ce ţine de acest spital” , a precizat Daniela Cîmpean, preşedintă CJ Sibiu.

Tania Stroia – Inspector CJ Sibiu